Jump to content
rusiq_81

Съединител Seco

Recommended Posts

Някой да е ползвал съединител с марката SECO или да има някакво инфо дали са добри.До колкото разбрах са корейски ама доста неизвестна марка а цените са много примамливи.Ако някой има някакво инфо нека сподели :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с такъв на Б16-ката. Чесно да ти кажа мислех да го ползвам временно, но се оказа кораво копеле и държи на полуидиотските ми опити да го скъсам. В началото като го сложих, минех ли над 3500 оборота понамирисваше на нещо изгоряло, но след 3-4 бърнаута се ооправи. По-здрав е от стандартния, тъй като има двойни демферни пружини, а и самите държачи на демферите са по-масивни.

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм значи учудващо здрав,това е добре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ползвам само феродовия диск, притискателя ми е стоковият. На опаковката пишеше нещо, от рода на: NOT FOR REVS ABOVE STANDART. Не знам обаче дали си правил модификации по мотора, и ако да, как ще повлияят върху живота на съединителя. Ако снимката на профила ти е от твоята кола, по-добре избери друга марка. Все пак 10+++ к. оборота :)

Редактирано от KOS_with_NOS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А това не е добре вече да не иска повече обороти :) Май няма да мина тънко и ще трябва да взимам нещо по сериозно :( Хаха снимката не е от моята кола но така или иначе ще се върти до към 9500-10000 :)

Редактирано от rusiq_81

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...