Jump to content
Alexandyr

Затъмнява не стъкла

Recommended Posts

В всеки град си има места където ги слагат :) нека от софия хората да те опътят. За седан се слагат много лесно даже и не ти трябват специални хора, а само човек, който и друг път е слагал. Но за хеч аз лично фърлих 1 ролка фолио и още са ми прозрачни казаха ми че с сушоари се правело ама човека дето е правел още не мога да го уловя да ми ги направи :D

Не са само сошеоарите:)Мерят от външната после слагат отвътре.Аз досега на 2 коли съм слагал и сяка е индивидуално слагането.Опитах и аз един път сам но не е за мен работа.Момчето в Бургас което ми слага на старото БМВ каза че е минал курс.И наистина майстора си е майстор,Справи се отлично без и грам въздух да остане и за отрицателно време;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам колегите с honda civic hatchback с колко врати си мислят че са техните коли , и ако са 3 то коя е третата и къде се намира :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а бе оставете момчето да реши да ли да си затъмнява задния прозорец или не,тва си е негова работа,просто ако не му се занимава да търси кого да му го сложи да си вземе 2,3 ролки от наи евтиното фолио и да започне да лепи докато не се получи ефект някъкъв.Аз след 3,4 път му схванах цаката и вече мога да кажа че лепя добре!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно видео http://vbox7.com/play:b9c152c6 жалко само, че няма как да стане в България. Аз лично карах една година сивик купе с най-тъмното фолио без никой да ми направи каквато и да е забележка. Проблем наистина се оказва паркирането но не е болка за умиране

Редактирано от garfi

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам колегите с honda civic hatchback с колко врати си мислят че са техните коли , и ако са 3 то коя е третата и къде се намира :afro:

Просто казано, трета врата се води тази на багажник които се отваря заедно със задния прозорец.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пример ..от горчивия уличен опит..Спират ме на околовръстното с 120км/ч..при..90 дето трябва.., докато се разбираме относно тва точно колко е позволената скорост..,на спрялата преди мен..или беше Ситроен или некво Ренде..не помня точно..другия полицай му каза да отвори 5-тата врата ..и с нокат му пусна една лайсна на фолиото и му каза '' Тва да го разкара...''.., и момчето се зае...с работата.., та в това положение..аз дали трябваше да го светкам...че тва е НЕЗАКОННО и да го съди..и бля , бля...или се на правих на луд..и много оскърбен...щото тия...младите............., резултат: всички дружно установихме и заключихме , че съм карал с не-повече от 20лв/ч..!!! Второ..имах едно БМВ..с напълно сребрито задно стъкло..и 1 година никой , нищо , никви ядове... Личен извод: Ако някога , някой ме спре за нещо....то определено няма да е заради фолиото...(превишена скорост , неправилно изпреварване ,ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН завой на дясно на червен светофар..и др..запазени марки), обаче тва ще е още едно от нещата .заради което ще кимам умно.., ще викам ,че мноооого сажалявам и че аз такива неща по-принцип не правя..ма ся кво ми стана...?!Фолиото ще е само едно от нещата дето ако пиша некви опровержения до Г-н Началника на КАТ.., който моля да:............, ще засегна..ама стигне ли се дотам....

Mноого точно, колега.. такава ни е държавата, и в тия условия се опитваме да оцеляваме..Сега аз се чудя.. взех 1 англичанка от полицай.. и нали се сещате - има си затъмнени 4-5 стъкла. Трябва да сменям рег.табели сега и като цъфна в КАТ.. дали ще ми се зарадват,а?Споделете сега.. какви цитати.. чалъми да използвам..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля че дори и затъмняването на задните стъкла е вече забранено ...

Кои задни бре ;) акорда ми има по две на врата и едно баш си задно .Нищо не е забранено .Зависи колко пара имаш ;) .Абе, като трябва да намерите някоя тема нищо неможах да намеря и хоп ''гори ми масло '' ;) ама да ги изровите такива, сте сила :honda::punk::bg: Точно днес говорих с куките .по тоя Фъпрос за моята .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...