Jump to content
OUTLAW

Проблем във високи обороти

Recommended Posts

имам странен проблем във високите обороти ,като си загрее колата в нормален режим и започна да я тормозя и след 6000об. заглъхва до края и губи мощност все едно ти свършва газта но колата НЕ Е НА ГАЗ като я покарам повече време около Час се оправяше.Но сега постоянно е така от какво може да е някакъв савет ,Сменил съм свещи горивен и въздушен филтър, пробвах с различни бензиностанции данеби да е от горивото но не се оправи закарах я на Елкон но нищо пак маистора ми каза има перфектно изгаряне и това е :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има един филтър на Втека... . моя го чистиха в Бултрако..за към 30лв приблизително..не съм сигърен но го погледни за всеки случай..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега къде се намира тоя филтър на VTEC-ка защото несъм чувал до сега за такъв :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали караш Д15З6...., ? Или става въпрос за другата ти кола..?!...Ако е за Сивика...или се намираше под пластмасовата решетка дето е под чистачките ..или е точно до стената на коша пред чистачките дето се пада...ИЛИ ИЛИ....не съм сигурен , щото моята е имам вече от 3 години..и , като я купих скочих до Бултрако за пълна диагностика...и ми предложиха да го изчистят.., че трябвало на незнам си колко км. да се прави..и рови там..малко ми е смътно точно къде..щото си лафих с едната секретарка...и въобще не внимавах в час.... Иначе не е точно филтър на Витека.., всъщност се води няква дюза...и не се сменя , аз се причиства само..направиха ми го за 5 мин. и после още 15 мин. да се самурегулират оборотите ,щото беше откачил акумулатора.., тогава ми го обясни момчето..че се трупали боклуци там и после се оказвало влияние на работата при отварянена на всички клапи.., за тва предполагам ,че проблема ти може да се реши от това.., ма попитай в някой сервиз...или в Бултрако---не щото са най-добрите..или най-евтините..ми просто щото , като на мен ми се наложи ..там ми го направиха..и уж..стана..нищо немога да гарантирам..или да посаветвам..щото мойта кола засега за 3 години..само един маншон съм сменял и едни дискве съм пристъргвал...та съм малко скаран със сервизите.....МА дано така си остане и за в бъдеще..и на всички други съфорумци го пожелавам .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам странен проблем във високите обороти ,като си загрее колата в нормален режим и започна да я тормозя и след 6000об. заглъхва до края и губи мощност все едно ти свършва газта но колата НЕ Е НА ГАЗ като я покарам повече време около Час се оправяше.Но сега постоянно е така от какво може да е някакъв савет ,Сменил съм свещи горивен и въздушен филтър, пробвах с различни бензиностанции данеби да е от горивото но не се оправи закарах я на Елкон но нищо пак маистора ми каза има перфектно изгаряне и това е :)

Да не ти е запушен катализатора

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е запушен катализатора защото го махнах одавна днес отворих дистрибуторната капачка да я погледна и нея изчистих я и пак същото даже преди да направя тая маниполация осетих че колата сига на 6500об. и спира продължавам да подавам газ и след няколко секунди застои продължава до 7000 много гадно е чувството даже си променя звука колата

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...