Jump to content
TaNo

Как се сваля кората на вратата ?

Recommended Posts

Колеги някой би ли ми помогна, как се сваля кората на вратата на Прелюда (94г.). Смисал да ми посочите каде се намират всичките болчета каде е захваната със щипки и от къде на къде да почна да е откачам да не счупа нещо :argue: Дръжката отвътре за отваряне на вратата ми се е развалила и като е дръпна има свободен ход и вратата не се отваря и ще се помъча да е оправа само да се дигнат още няколко градоса температурите.. Така че ще съм доволен на всякъква помощ :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,Снимки не мога да приложа, но упражнението съм го правил безброй пъти. :P1. Сваляш триъгълната капачка на ъгъла, където е огледалото.2. Развиваш винта, който е зад ръчката за отваряне на вратата3. Развиваш винта, който е скрит в дръжката/кухината за затваряне на вратата (зад регулатора на огледалата, ако при теб е на кората)4. Развиваш винтовете (скрити за тапички) които са в горен десен, долен десен и долен ляв ъгъл на вратата (мисля, че в горен ляв нямаше, но може и да бъркам.5. Откачаш щипките в долната част на кората - просто дръпни. Или остават на кората или на вратата. После като затваряш ги сложи всичките на кората и така натисни.6. Измъкни конзолата за сваляне на прозорците - внимавай да не счупиш дръжката за отваряне. Трябва да я дръпнеш в отворено положение за да я измъкнеш.7. Откачи кабелите за конзолата на прозорците8. Отлепи долния край на кората и вдигни нагоре за да измъкнеш горния9. Откачи кабелите на конзолата за наместване на огледалата.10. Готов си.11. Сглобяване по обратния или по удобен за теб ред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето схемата на панела... действай по стъпките описани от адаша :)

Публикувано изображение

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много за помоща :) и колегата Dotz ми обеща, че ще е погледним заедно тея дни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...