Jump to content
мег

търся части за делсол

Recommended Posts

здравейте знаете ли къде мога да намеря части за делсол или ако някой наскоро ще ходи за части в чужбина може да се договорим мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е след като темата е преместена тук поне до колкото разбрах ако някой иска може да коментира в неянадявам се някой да се усмели за да ми обясни как си купувате части от форумаискате ли снимки, какви снимки ви изпращат, какви куриерски услуги ползвате виждате ли частите преди да ги платите, информация за новак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обесни какви части ти трябват,има колеги с морги за ХОНДА, а има и доста колеги на които им се намират разни части.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда...колежке просто трябва да направиш списък с частите, иначе обявата няма да има голяма успеваемост. Това е така просто защото, примерно аз може да продавам двигател или фул суап, друг може да продава тасове...Направи списък от 1 до еди колко си, примерно. Може и да се поинтересуваш как вървят тези части по принцип, дори можеш да сложиш в темата си цена, която според теб е нормална за дадената част :huh:Успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

естествено че имаш право на всякакви претенций,нали си плащаш :dry:

Стефо то комай така излезна ... ако искаш допълнителна информация си плащашпратих лично на един продавач който има примерно 4 врати и го питам кой му е в най добро състояние и му описвам какъв стил е моята кола та да не ми препоръча нещопо което има тунингза мое учудване отговор на въпроса не получих но от проявения интерес цената скочи с 30лева, точно тези 30лева които преди два дена можеха да ми смъкнат от ценатаходя и по други форуми и там като пуснат обява за продава се се слага и цена тука никакви цени няма и е трудно човек да придобие представа еле пък ако не е човек а жена :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така я да видим сега ..... какви си ги измисляш тука госпожо или госпожице Мег .Аз съм Въпросният продавач и не мога да разбера за какво се оплакваш и плачеш.Много ясно че ще ти скочи цената с 30лв. даже и 50 ще станат. първо ме питаш за цена за калник + капак . Аз ти правя цена за двете неща и после ти ми казваш че ще вземеш само калника. После пък ме питаш дали калника вървял с подкалника + мигача и т.н. КАК ще върви с подкалника че немога да се сетя? Сега сигурно ще кажеш че не ги разбираш тия работи , но както и да е ....... Много ясно че цената ще стане друга . Първоначално ти правя цена за двете неща , защото искаш двете неща а след това остава само калник, айде недей да си извърташ нещата в твоя полза и като си жена дай сега подаръци да ти се правят. Аз гледам на теб като на клиент не като на Жена. От две седмици си пишем за един калник и незнам още колко хиляди пъти трябва да ти кажа че калника е перфектен.Трябвало да има цени на частите , аз съм морга и ако трябва да напиша на всяка част цената нали сещаш какво ще стане . да не би да не съм ти казал цената за частите? По принцип не съм конфликтен продавач но няма да стоя да гледам как си превъзнасяш нещата в твоя полза. И като се замисля аз такива клиенти които да говорят зад гърба ми не ми трябват , така че аз за тебе специално нямам нито калник нито капак , нито каквато и да е друга част.Успех с намирането на частите обърни се към колегите. Поздрави :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледам на теб като на клиент не като на Жена. От две седмици си пишем за един калник и незнам още колко хиляди пъти трябва да ти кажа че калника е перфектен.Трябвало да има цени на частите , аз съм морга и ако трябва да напиша на всяка част цената нали сещаш какво ще стане . да не би да не съм ти казал цената за частите? По принцип не съм конфликтен продавач но няма да стоя да гледам как си превъзнасяш нещата в твоя полза. И като се замисля аз такива клиенти които да говорят зад гърба ми не ми трябват , така че аз за тебе специално нямам нито калник нито капак , нито каквато и да е друга част.Успех с намирането на частите обърни се към колегите. Поздрави :D

1, дискретен човек цъм и не ми е приятно да перч ризи на мегдана но след като ти така желаеш няма проблем.2. нито съм те цитирала, нито пък съм говорила на някого за тебе, нито пък съм имала намерение да го сторя. какъв ти е проблема колега? що не ми писа в личното че нямаш калник за мене? 3. не знам що приемаш всичко което се казва и пише че е за тебе , това за цените беше мнение или нямам право на такова? ти си морга ама други продават само една броня или фарове и там няма цена. 4. кви неща си превъзнасям в моя полза? да в моя полза щеше да е ми отговориш на въпроса кой от 4 калници които имаш е добър за мене защото ти си специалиста нали така? имаш един черен ударен имаш един червен със тунинг прагове аз откаде да знам по снимката ти като махнеш праговете как ще изглежда калника или пък ще го пратиш със часта от прага за кво ми е като другия ми калник няма такова нещо , другия ти калник беше от няква черна японка откъде да знам дали той съвпада точно с моя то по тия снимки не всичко се вижда изобщо ти казах каква е моята кола че нямам калобрани и тн и единственото което очаквах от професионалист като тебе беше да ми каже " слушай колежке според мен калника на е тоя делсол най ти пасва за това което търсиш" ти обаче ми писа за цени, за не знам си кво, но така и не благоволи да ми отговориш на единият въпрос. не те познавам и само чрез отговорите по лични мога да си направя мнение за тебе и за сериозноста и професионализма ти. а може би трябва да открия тема кво мислите за....И като толкова те вълнува цената, и като си рофесионалист а аз новак, защо неми писа първия път че тези цени са ако взема и двете части аз как да го знам? лесно е да се напада, и още повече с цел да обидиш някого или да го прецакаш което се опитваш да направиш ти не аз. Не се притеснявай с много продавачи на части съм си имала работа и съм се справила така че ще си намеря части , както ти не бързаш да си продадеш частите така аз не бързам да ги купя, ти по скоро трябва да се притесняваш защото части които стоят на открито се развалят и цената им пада.Лек ден ти желая и много успешни продажби от сърце , не съм се записала във форума за да се карам с никого тъкмо обратното да си прекарам добре в добра компания

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми е чудно за кого си говорила в тая тема освен за мен че ми е много интересно? Ще ти дам един съвет , Дел солите имат 4 модела калници , Японски , Китайски , Европейски и Български , всички са различни така че внимавай какъв калник си купуваш. Извинявай че не ти повторих още няколко хиляди пъти че ще ти пратя перфектен калник.Няма да ти отговарям за другите неща защото мисля че ще бъде по умно и профисионално от моя страна. Остави ме аз да си стопанисвам стоката недей бери грижа за моята стока.Не съм ти виновен аз че са те прецаквали търговци , за да се държиш така с мен. Ти явно си се оправяла с тях но не знам как .... Не ми отговаряй повече не желая да кореспондирам с теб.

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми е чудно за кого си говорила в тая тема освен за мен че ми е много интересно? Ще ти дам един съвет , Дел солите имат 4 модела калници , Японски , Китайски , Европейски и Български , всички са различни така че внимавай какъв калник си купуваш. Извинявай че не ти повторих още няколко хиляди пъти че ще ти пратя перфектен калник.Няма да ти отговарям за другите неща защото мисля че ще бъде по умно и профисионално от моя страна. Остави ме аз да си стопанисвам стоката недей бери грижа за моята стока.Не съм ти виновен аз че са те прецаквали търговци , за да се държиш така с мен. Ти явно си се оправяла с тях но не знам как .... Не ми отговаряй повече не желая да кореспондирам с теб.

за никого конкретно не съм говорила стамене иначе щях да те нарека по име или да ти пратя лично. използвах ситуация която ми се случи с теб за да обсъдя ОБЩО положение с други хондаджии, даже писах за врати а не за калници. ако ти не се беше намесил по този начин никой нямаше да разбере че с тебе съм разговарялаблагодаря сърдечно за съвета за калниците, просто като те попитах кой калник ми препоръчваш трябваше да ми кажеш ето този. нищо повече не беше необходимо. мисля че е напълно нормално да се поставиш на мястото на другия човек и да си представиш че аз не мога да ти поръчам просто калник и да стоя спокойно и да чакам какво ще решиш да ми пратиш. защо смяташ че трябва да ти гласувам сляпо доверие и се обиждаш когато не ти го давам? с поръчки по телефон и интернет аз лично, другите ще кажат как са те, искам да знам какво точно купувам, питах те дали ще мога да го видя преди да го платя, нещо което сам би трябвало да ми предложиш , ти пак само повтаряш ще ти пратя готин калник... един и същи отговор получавах за каквото и да попитамне си ми виновен , но тъй като са ме прецаквали а ти не си нов в занаята можеш да го разбереш и да се държиш по начин по който и аз да се чувствам добре и сигурна, няма да ти коства повече, а аз не само че трябва да плащам ами трябва и да си трая. Ще си работиш както си искаш аз никого не уча как да си върши работата само знам как искам да контактуват с мене, и не съм ти искала нищо странно нито пък обидно но вече три дена не мога да ти поръчам калник защото не ми отговаряш на въпросите.И след като не ти е приятно да си контактуваш с мен, въпреки че не съм те обидила, то тогава недей и ти да ми пишешм за да не трябва да ти отговарямОще веднъж ти желая лек и приятен ден

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целта на моя бизнес е да оставям все повече и повече клиенти доволни , съответно и работата ми ще се увеличава с всеки изминал ден , в случая просто трябваше да ми се довериш и щеше да останеш доволна и нямаше да водим тоя разговор.Разбирам те че се притесняваш от измами и други такива но нали главната цел на тоя форум е да си помагаме да бъдем коректни един към друг . Аз винаги съм се опитвал да бъда максимално коректен към клиентите си , вярно е че немога да угодя на всички , защото има различни хора с различни характери но което ми е по силите го правя.Не продавам части от вчера и това което съм постигнал до момента е защото гледам да си запазя името чисто като бъда коректен и помагам на който с каквото мога.Защо просто не си поръча един калник от мен и като ти пратя калник който не става за твоята кола или не е хубав тогава да водим тоя разговор , за да има смисъл на всичко това което изписахме.На теб ти трябва калник за дел сол , отговорих ти имам перфектен калник , какво повече има да обсъждаме ? щом си казала че ти трябва калник за дел сол , аз няма да ти пратя от акорд .Просто ме остави да си свърша работата и ако не си доволна тогава ще си говорим. Чао за сега лек ден ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колежке "мег", отправям молба за корекция на тона ти!!!Не сме длъжни 10 0000 човека да четем махленски обяснения, ако за всеки калник , подкалник, капак и т.н. трябваше да има тема, то буломача щеше да е перфектен. Спести моля , те на широката аудитория подробности, опознай хората от форума (в това число и търговците) и тогава се изказвай !!!Относно "търговеца" с когото спориш е доказал се и познат на по-голямата част от форума хора. Мога да твърдя , че е коректен търговец и човек, който винаги е готов да подаде ръка на всеки. Прояви поне малко уважение (ако имаш желание де).П.С. Само не бързай с натрупването на 50-те поста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мег, с добро чувство и без заяждане..Оправи правописа, завършили сме 9-та ФЕГ, нека го докажем!Извинете за спама! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целта на моя бизнес е да оставям все повече и повече клиенти доволни , съответно и работата ми ще се увеличава с всеки изминал ден , в случая просто трябваше да ми се довериш и щеше да останеш доволна и нямаше да водим тоя разговор.Разбирам те че се притесняваш от измами и други такива но нали главната цел на тоя форум е да си помагаме да бъдем коректни един към друг . Аз винаги съм се опитвал да бъда максимално коректен към клиентите си , вярно е че немога да угодя на всички , защото има различни хора с различни характери но което ми е по силите го правя.Не продавам части от вчера и това което съм постигнал до момента е защото гледам да си запазя името чисто като бъда коректен и помагам на който с каквото мога.Защо просто не си поръча един калник от мен и като ти пратя калник който не става за твоята кола или не е хубав тогава да водим тоя разговор , за да има смисъл на всичко това което изписахме.На теб ти трябва калник за дел сол , отговорих ти имам перфектен калник , какво повече има да обсъждаме ? щом си казала че ти трябва калник за дел сол , аз няма да ти пратя от акорд .Просто ме остави да си свърша работата и ако не си доволна тогава ще си говорим. Чао за сега лек ден ..

Стамене знаеш че никога и по никакъв начин не съм подложила на съмнение твоята коректност и даже ти се извиних че не се доверявам на никого,сигурно и двамата можхме да се държим по по различен начин и най вече да не раздухваме нашата история в публичен видразказах и на родителите ми за случилото се / те са хората които най много ме критикуват/ и сори но дори и баща ми не би поръчал просто калник без да го види поне на снимка, явно така са ме възпитали кво да се правиимето ти е чисто нито съм те цитирала във форума нито съм казала нещо по твой адрес на когото и да било, няма и какво да казвам успех в работата и във форума

Колежке "мег", отправям молба за корекция на тона ти!!!Не сме длъжни 10 0000 човека да четем махленски обяснения, ако за всеки калник , подкалник, капак и т.н. трябваше да има тема, то буломача щеше да е перфектен. Спести моля , те на широката аудитория подробности, опознай хората от форума (в това число и търговците) и тогава се изказвай !!!Относно "търговеца" с когото спориш е доказал се и познат на по-голямата част от форума хора. Мога да твърдя , че е коректен търговец и човек, който винаги е готов да подаде ръка на всеки. Прояви поне малко уважение (ако имаш желание де).П.С. Само не бързай с натрупването на 50-те поста.

Гн Мишо, не смятам че с тона си съм проявила неуважение към някого, но нещата във форумите се усещат от различните хора по различен начинНе пиша в пост който хората от форума са задължени да четат така че ... 100 000 души просто могат да подминат поста и да не четат нашите обясненияБих желала да Ви чета в други теми където се нуждаех от помощта на модераторите и съжалявам но думата буламач не смятам че е най подходящата и умиротворителната в случая. Хората в един виртуален форум се опознават говорейки , пардон пишейки и точно това превехме със Стамен опознавахме се и си изяснявахме нещата за да можем да продължим да се разбираме и уважаваме в бъдеще. В НИКОЙ МОМЕНТ не смятам че съм нагрубила Стамен или когото и да било, извинявам се ако така ви се е сторилоИ НАЙ ВАЖНОТО моля да не ми намеквате че съм спамер или каквото и това да означава ако не сте си дал сметка Гн Мишо лично аз нямам никаква полза от натрупването на 50 поста нито на 1000. Нямам намерение да пускам обяви , така че ако не нарушавам нормите на форума моля да уважите желанието ми да участвам във форума С уважение Редактирано от мег

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мег, с добро чувство и без заяждане..Оправи правописа, завършили сме 9-та ФЕГ, нека го докажем!Извинете за спама! :o

Веси, прощавай... просто едновременно пиша в три форума за хонда този един френски и един испанским сненям клавиатури езици и да понякога правописа ми не е от най добрите м да не говорим че не знам къде е тирето на бг клавиатурата и тнЩе се опитам да съм по старателна и предварително прощавай ако понякога не го постигам :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Г-н Мишо вчера писа като потребител, днес в качеството си на модератор."Правилаза ползване на форумите на HondaBG.com За форума:#Както пише по рейсовете, "Форумът е ваш, пазете го от боклук". Нека го направим едно приятно за четене място.# Добре е когато имате частен въпрос към някого (който вероятно няма да касае останалите потребители), да го задавате на "Лично съобщения" , а не да става оффтопик в някоя тема.# Няма да се толерират чат-топици, където двама-трима потребители си пишат съобщения тип ICQ/IRC - затова ги има съответните мрежи за обмен на съобщения.Това са правилата на форума. Който не е съгласен с тях, може просто да не се регистрира или да се въздържа от включвания. Нищо лично, просто правила!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Мишо, четох ги отдавна и смятам че съм ги спазила всичките, имаш право да не си на това мнение, само че аз днес съм на друга вълна – ремонт на банялек ден и до скороПрощавай за офтопика :angry::huh:

Редактирано от мег

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...