Guest Martinez #41 Отговорено 25 Март, 2006 (Редактирано) @ Dragi4А дали в Сф ще ги има защото съм решил новия Акордеон да го обуя в едни такива 15-ки Редактирано 25 Март, 2006 от Martinez Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #42 Отговорено 25 Март, 2006 (Редактирано) В. Търново там е ба6 ба6ията на Максиса,за Сф немам идея Редактирано 25 Март, 2006 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #43 Отговорено 25 Март, 2006 В. Търново там е ба6 ба6ията на Максиса,за Сф немам идея <{POST_SNAPBACK}> А 14'' такива предлагат ли се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #44 Отговорено 25 Март, 2006 Тоз модел Не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #45 Отговорено 27 Март, 2006 ...ба6 ба6ията... <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #46 Отговорено 27 Март, 2006 Братлета, кадето и да отида всички само цъкат и им се чудят как може таа яката да струва само 100 кинта, досега чух над десет пъти шарка трепач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #47 Отговорено 27 Март, 2006 тя и алфата е много красива ама.....................шарката не е критерии ....пробваи старт на мокро... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #48 Отговорено 27 Март, 2006 Разгледайте теста от миналата година на ADAC ,като натиснете следния надпис.Alle Testergebnisse im Überblick http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Somme...rcePageID=8772# Гумите Авон пише че не са препоръчителни. В германия най-високата оценка е 1,да се има в предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #49 Отговорено 5 Април, 2006 Аз се радвам че съм с гуми като на NSXа от Калояново и по точно Marangoni Zeta Linea Даже и да не са най-добрите много им се радвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #50 Отговорено 11 Април, 2006 Много се отклонихте от темата. Днес попаднах на това MarangoniZeta Linea225 40 R18 W"not recommended"; Strengths: cornering, dry braking; Weaknesses: aquaplaning, braking distance on wet roads, rolling resistanceRemark:AutoBild test & tuning4/2003 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #51 Отговорено 12 Април, 2006 ТУШЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #52 Отговорено 15 Април, 2006 а да знаете къде в софия продават максис?че варна ми идва далеч в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #53 Отговорено 28 Май, 2006 Към колегите които оплюха Zeta-та, това е NSX-а преобут с четири броя такива гумици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #54 Отговорено 28 Май, 2006 Колега разбрахме за твоите гуми ....ок кефиш им се ... но мисля достатъ4но ве4е с тая тема ......а относно NSX-а ....хайде снимай такъв ...но не в BG и тогава говори ...просто 4овека си ли4и 4е е искал да мине тънко с гумите ....ли4но мое мнение е 4е е кофти избор то4но за тази кола .....щото една гума не е само красива шарка ...мисля 4е пове4ето тук ще се съгласят ....ае със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #55 Отговорено 28 Май, 2006 Колега разбрахме за твоите гуми ....ок кефиш им се ... но мисля достатъ4но ве4е с тая тема ......а относно NSX-а ....хайде снимай такъв ...но не в BG и тогава говори ...просто 4овека си ли4и 4е е искал да мине тънко с гумите ....ли4но мое мнение е 4е е кофти избор то4но за тази кола .....щото една гума не е само красива шарка ...мисля 4е пове4ето тук ще се съгласят ....ае със здраве <{POST_SNAPBACK}> Щракни ТУК и се загледай в TYPE-R -a с какво е обут Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #56 Отговорено 29 Май, 2006 Мислех 4е си про4ел внимателно какво съм написал и най-ве4е замислил над написаното ....... а на това последното мога само да се засмея , ти с какво о4акваш да е която и да било кола при положение 4е е в страницата на същата маркаа ако му сложат на тоя Type-R например Barum .......... и снимката е в тяхната страница ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #57 Отговорено 29 Май, 2006 Българина най-внимава да не настине и да не се минеи от 100 кладенеца вода ще донесе, само да не излезе, че се е минал лично мнение, не се обиждай. не си се минал много а и ако караш така, че да се вижда шарката - са идеалните гуми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #58 Отговорено 29 Май, 2006 Братлета, кадето и да отида всички само цъкат и им се чудят как може таа яката да струва само 100 кинта, досега чух над десет пъти шарка трепач <{POST_SNAPBACK}> 100 кинта двете ли аз съм в отбора на максис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #59 Отговорено 1 Май, 2007 Пичове, вчера намерих в София MAXXIS ... гумата за която говорим е 195/50/15 и е на 96лв. Аз мисля днес да си я напазарувам. Като я видях щях да падна от коня. Нечовешки красива гума (разбира се гумите не са за красота).Ще дам инфо по-късно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #60 Отговорено 1 Май, 2007 взех си 2 Kumho Esta spt 195х55х15 за по 140лв и съм адски доволен ,а иначе за по 100-110лв има същата ,но на 50 не 55 и също Yokohama-та с горината шарка , не се сещам как се казва , но според мен това са гумите ,а също ако питате и аутобилд ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
semionov 0 #61 Отговорено 1 Май, 2007 (Редактирано) Готини са си Марангони, мен ме кефят. Веднъж карах Астричката на един приятел, която беше с Марангони, и ми хареса как се държат гумите. Щях сега и аз да си взимам тази марка но друг модел, ама реших да си взема по-мекички, че ми писна да ми друса на задника. Редактирано 1 Май, 2007 от semionov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arminius 0 #62 Отговорено 2 Май, 2007 Я,тук се говорело за гуми гуми гуми гуми.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #63 Отговорено 3 Май, 2007 Слусчо, как са гумите след година ползване? Поведение, износване, качества? Хич да не е - за БГ си е популярна гума, не всеки дава по 150 и нагоре за този размер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #64 Отговорено 3 Май, 2007 ........slus4o© , как са гумите след година ползване? Поведение, износване, качества?......... "Ами който ме познава знае че не съм от хората които казват: Моята пръдня мирише, но пък на другите смърди " Та честно и искренно от гумите съм много доволен не че съм карал с още 200 марки други гуми но на няколко пъти ми спасяват броните пък и са адски добри при водни условия които за разлика от снежните са по разпространени в България, единствения недостатък който съм срешнал до сега е че са доста шумнички дали е от типа на грайфера или стила му незнам но чух че всички "V"-образни по шарка гуми са си шумни, аве за 100 кинта на гума съм повече от доволен, ако бюджета ти е в тези граници избирай между "Zeta"-та или "Victara"-та която гледам че доста народ кара, както си прецениш колега и с двете няма да сбъркаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arminius 0 #65 Отговорено 4 Май, 2007 А тези чували ли сте ги , съмнявам се.. но както и да е ROADSTONE NEXEN N3000 гумата наистина е доста добра.. както като цена така и като качество въпреки че са корейски..нещо съм сбъркал линка и на страницата и има и др. гуми освен NEXENA но както и да е де.. просто някои да не се обърка с другите марки .. става въпрос за предпоследната и пред пред последната гума..на сайта .. и да уточна че не само на 17 и 18" ги има.. и на 14 15 и 16" се намират.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #66 Отговорено 4 Май, 2007 гледам ги тия зета линея 195/45/16 за по 132лв гумата и се чудя дали да не взема че мойте и 4те са я с балонче я с дупка, ама напоследък изчезнах джантокъртачките и се замислям за новички. В момента съм с Uniroyal на същия размер и съм много доволен как се държат и на сухо и на дъжд... Та не знам дали да търся пак такива че ги бях зимал по 150лв бройка или да зема марангони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #67 Отговорено 5 Май, 2007 Хей го доказателството , износване след 10 000 км пробег Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #68 Отговорено 5 Май, 2007 абе те и на влака гумите не се износват много ама ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #69 Отговорено 13 Април, 2009 След 2-3 години и 20-30 хил. км експлоатация гумите са тотално криви и не стават за нищо иначе грайфер имат накорем ама на баланса тресе като за +-1цол, хаха ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #70 Отговорено 13 Април, 2009 като на влака ... това мнение поне е много обективно !! .. някой хора тука лятото спокойно правим 20К , което постявя тия гуми в графа - едносезонни между другото - кумхото за което писах по-горе: след около 50Ккм едната е крива и се балансира трудно .. но става за задна още ! като се има предвид, че кривината е от дупка в която стоманената джанта стана на сърчице .. йокохама блабла спек 2 .. супер е на сух топъл асфалт, борда и също е супер(спуках гума и разбрах като тръгнах въпреки че огледах колата първо ) ! на мокро е добре да се внимава с нея и също докато не е загряла ... е след едно лято вече е за задна .. кръгчетата по периферията вече ги няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #71 Отговорено 13 Април, 2009 искате да ми кажете, че миналото лято съм се набутал с тея гуми, за 10 000 км още нямам никакви оплаквания и освен, че не са мръднали имат и много добро сцепление, щом зимата ми стояха и като задни и веднъж не ми е занесла задницата, а и на дъжд се държи мн добре. дано да оживеят повечко.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #72 Отговорено 13 Април, 2009 Zeta Linea е една не лоша гума,но е си е малко пластмасова. Основно предимство - подсилени са и трудно се кривяти пукат + бавно износване (щот са твърди). Основен недостатък - трябва и загряване - докато е студена не държи особено добре и е шумна. Но пък цената и е супер. Миналата седмица ги гледах в Мото Експерт на 95 лв - дот 4308. Ако няма да се състезавате са супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #73 Отговорено 13 Април, 2009 Аз пък да похваля мойте Uniroyal Rainsport 2 (пресни, пресни). Миналата година карах с Rainsport 1, чиито дот беше 05 и вече си бяха за смяна. Догодина ще пиша пак впечатления п.п. 110 лв парчето за 195/50/15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #74 Отговорено 26 Юни, 2009 (Редактирано) Как са Maxxis-сите след 2-3 години ползване ,че си харесах шарката и цената ме устройва .. ама качеството .. за тая цена ? Редактирано 26 Юни, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #75 Отговорено 26 Юни, 2009 Не знам за Максис, но държа да се похваля с моите и да ги препоръчам. Federal SS 595 Официални тестове на Tire Vehicle Test Centre - San Antonio, Texas/сравнение с Falken, Dunlop и Bridgestone/ В началото бях адски скептичен, но вече имам преки наблюдения. Държат като залепени на сухо 10/10, а на мокро се представят много добре - да речем 7 от 10 възможни точки. Модела е от клас UHP (Ultra High Performance), а 595 е Competition серията на Федерал. Много меки (което води до малко по-бързо износване), супер безшумни, с подсилен страничен борд. На цариградско вече не усещам къде се сменя настилката от гладка на грапава. Цената им е повече от добра 135-150 лв. за 205/55/16, а за качествата - горе съм дал линкове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #76 Отговорено 26 Юни, 2009 Тези FEDERAL много добре изглеждат ,от къде си ги купувал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #77 Отговорено 26 Юни, 2009 (Редактирано) Малка гумаджийница в Дружба. На пътя от Цариградско към сервиза на Омбре - отдясно. Намира се в някакъв стар трафопост. Бяха на 150 лв, с 10% отстъпка - 135 лв/бр. Току що открих малка подробност в сайта им - получили са HONDA QUALITY AWARD за 1993 г. Technical cooperation with Bridgestone Tire Co. Ltd. began in 1960 and lasted for almost 20 years, when in 1981 company switched to technical cooperation with Sumitomo Rubber Industries, Ltd. (a.k.a. Dunlop Tire Japan). First passenger radial tire (PCR) production was commenced in 1978. And in 1979 company shares listed publicly (IPO) offering significant increase in operation capital. Federal Tires received Quality A Supplier Award in 1986, FORD Q1 Award in 1990 from Ford Automobile, and GM/Opel Award for contribution in Opel Astra project from General Motors Corporation in 1990. Honda also issued a Quality award in 1993. Редактирано 26 Юни, 2009 от Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове