Jump to content
Guest benji_crx

национална среща

Recommended Posts

Guest joro_bul

ами нали тва се опитвам да направя!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Кой ще го организира?Има ли инфо или само си обсъждаме!

Аз съм навит и за Узана.

<{POST_SNAPBACK}>

приятели не четете ли внимателно? Колегата Joro_bul каза че във Вторник ще има оферти!!!!!!!!! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

За улеснение на колегите които не са в "час" с въпросния хотел...моля заповядайте:Хотел Прима SАз лично съм "ЗА".Даже....ако мога с нещо да помагам....Жоро ше каже :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

офертата звучи доста добре ....ако не беше Бате Жоро... :angry: да вкара адската офрта кво щехмед апраиме :guns: ..хотела е доста добър

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

естествено, че ще ми треа помощ - нека да стигнем до там :angry: 10х :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Абе забравих да вметна и за е"ф"тиния вариант на Узана...все пак не всеки има възможност да се ръси за "3 звезди"/и гориво и т. н./.....пък и колкото повече възможности >толкова повече "маняци"... покрай барбекюто :angry:Почивен дом Еделвайсп.с...Жоро да не ме разбереш погрешно...просто се опитвам да разширя "обхвата" :guns:

Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Абе забравих да вметна и за е"ф"тиния вариант на Узана...все пак не всеки има възможност да се ръси за "3 звезди"/и гориво и т. н./.....пък и колкото повече възможности >толкова повече "маняци"... покрай барбекюто :P

Почивен дом Еделвайс

п.с...Жоро да не ме разбереш погрешно...просто се опитвам да разширя "обхвата" :P

<{POST_SNAPBACK}>

напротив - чакам де се включат всички :angry::guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами датата е вече решена 3-4 юни (събота и неделя), но освен Узана, друго реално предложение не виждам засега. Ако се появи алтернатива, да правиме анкета за място, но ако не - с един кон ли да се състезаваме? Изчакваме още някой ден и решаваме и мястото, че после следва тема със записване, която е важна за резервацията :hondarulez: Аз лично писах вече, че съм за Узана, за друго по-подходящо не се сещам :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

еделвайс също не лош а цената е наполовина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

и б... маа..му повечето постове ги няма :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

По-добрите оферти бяха за Узана и Крънско Хан4е :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Кара: Хонда ама на мотора пи6е ДОЧ

<{POST_SNAPBACK}>

то там пише колко ти е ъкъла :):D:P:P:P:D:P

сори за оффа ама не се сдържах

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

По-добрите оферти бяха за Узана и Крънско Хан4е  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Юндолка :P също се споменаваше :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Юндолка :D също се споменаваше :)  :P

не му трепи ентусиазма на Dragi4-а :P това му звучи като псувня :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

:D

Юндолка :P също се споменаваше :)  :P

не му трепи ентусиазма на Dragi4-а :P това му звучи като псувня :P

<{POST_SNAPBACK}>

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Въпрос : Колко човека реално според вас , ще дойдат с приспиване ? На Юндола колко души горе-долу преспаха ???

Питам ви защото искам да имам няква що-годе реална представа,като търся оферти...абе имам нещо наум !!! Даже си мисля че няма да е лошо да уточним,ако трябва с анкета бройката на хората,които ще останат с преспиване!Мисля ,че много по-лесна ще бъде организацията с "мястото" , ако подходим така ! Защото в момента работя по две добри оферти,но си говорим наизуст с хората ! :hondarulez:Кажете кво мислите моля !!! Въобще ,който и да се захване с нещата ще му бъде много по лесно ,ако има тази информация ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

два пъти на Юндола се събрахме по 60 човека с нощувки + преходящи. Сега ще са 100-120 плюс минус 20 според мене :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

..........100-120 плюс минус 20 според мене :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Да не мисли да зимаш "биридчедите" бре Майна ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Ниастина мисла че трябва да се пусне анкета за това колко души мислят да останат с преспиване.Тази тема се беше доста поразрастнала преди да се срине форума,но надявам се да се уточним скоро! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Ниастина мисла че трябва да се пусне анкета за това колко души мислят да останат с преспиване.Тази тема се беше доста поразрастнала преди да се срине форума,но надявам се да се уточним скоро! :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

няма да се притесняваш,нали ти бях казал 2,3,4-юни това е датата. а каде ще се реши ,но тук взема малко повече време .

на ЮНДОЛАААААААА :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Юндула,Юндула...там е яко...ма дайте нещо ново а ? некаде кадето са ходели млако хора там...да е интересно... а ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Ниастина мисла че трябва да се пусне анкета за това колко души мислят да останат с преспиване.Тази тема се беше доста поразрастнала преди да се срине форума,но надявам се да се уточним скоро! :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

няма да се притесняваш,нали ти бях казал 2,3,4-юни това е датата. а каде ще се реши ,но тук взема малко повече време .

на ЮНДОЛАААААААА ;):D

<{POST_SNAPBACK}>

;);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

А на някой Язовир тая година да се съберем примерно.Да ви покажа как си ловя риба с пушка,после я дера и мезе колкото искаш,и патици мога да ви хвана.А каква каравана имам в момента *** звездички.яз.Жребчево,яз.Копринка има добри бази там и са в централна българия.на яз.Доспат е много яко но не е в централна БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

А на някой Язовир тая година да се съберем примерно.

Да ви покажа как си ловя риба с пушка,после я дера и мезе колкото искаш,и патици мога да ви хвана.А каква каравана имам в момента *** звездички.

яз.Жребчево,яз.Копринка има добри бази там и са в централна българия.

на яз.Доспат е много яко но не е в централна БГ.

<{POST_SNAPBACK}>

:cool: направо стягам въдиците, луд съм на таа тема :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

А на някой Язовир тая година да се съберем примерно.

Да ви покажа как си ловя риба с пушка,после я дера и мезе колкото искаш,и патици мога да ви хвана.А каква каравана имам в момента *** звездички.

яз.Жребчево,яз.Копринка има добри бази там и са в централна българия.

на яз.Доспат е много яко но не е в централна БГ.

<{POST_SNAPBACK}>

Ашколсун :cool: ей тва е другата мн добра оферта с която стават 3

Язовир,Узана,Крънско хан4е....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

ако се сабирате в началото на юни че е добре ще доида и аз .....супер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ша ходя да напазаря малко въдици :huh::P:P кат не мой да се дърпама, ша напраим състезание по риболов --- кой ша фани най-малката риба :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Ниастина мисла че трябва да се пусне анкета за това колко души мислят да останат с преспиване.Тази тема се беше доста поразрастнала преди да се срине форума,но надявам се да се уточним скоро! :D

<{POST_SNAPBACK}>

на ЮНДОЛАААААААА :huh::P

<{POST_SNAPBACK}>

За пореден път ти благодаря за подкрепата!!!!!!! :D Стягам се яко-(права си количката сега-изненада) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Има много добър хотел на яз.Жребчево.Има и бунгала към хотела,ресторант и всичко останало+басейн!!!Мястото е прекрасно :huh: Още утре ще проверя за оферти!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Тъкмо се чудехме кой ще ангажира местата.Проверявай бързо за цените и да приключваме с избора.На Жребчево е чудесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Има много добър хотел на яз.Жребчево.Има и бунгала към хотела,ресторант и всичко останало+басейн!!!Мястото е прекрасно :D Още утре ще проверя за оферти!!!:D

<{POST_SNAPBACK}>

ами хайде, и да стягаме въдиците и мършата .

Тони само няма да ме будиш в 6.часа след като съм си легнал 5.30 :huh::P:P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ти изобщо няма да си лягаш.Който му се доспи си прави една баня при рибите и пак на трапезата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Хе-хе намерих си мухлясалите въдици днес ! И аз съм "ЗА" !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

Аз специално ги ловя рибите на 20-тачка,знайш ли как калват.Никога не се прибирам без улов и главоболие.Сериозно на язовир мисля че ще изкараме много добре.Да си носите Акваланги,че аз моя не го свалям и ще ми е неудобно ако нямате.:huh::D

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MVM
Отговорено (Редактирано)

Хах за риба с хондите :D) супер идея :D супер много си падам по риболова и ХОндите идвам и аЗ ! Неразбрах само зе ли се краино решение кои месец ще бьде ?! :huh:

Редактирано от MVM

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Има много добър хотел на яз.Жребчево.Има и бунгала към хотела,ресторант и всичко останало+басейн!!!Мястото е прекрасно ;) Още утре ще проверя за оферти!!!:D

<{POST_SNAPBACK}>

ами хайде, и да стягаме въдиците и мършата .

Тони само няма да ме будиш в 6.часа след като съм си легнал 5.30 :D:P:P:P

<{POST_SNAPBACK}>

верно, ноо е гот там!!! ако решим да се събереме на тази местност, дори по-рано от петък ще забия кола на язовира ;)

Бенджи, този път напрао в 5.30 тръгваме, че ти е ноо трудно ставането за риба :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

На Копринка от северната страна е много полегато и съответно тинесто. Южната страна е интересната, но там хонда не може да стигне :hondarulez:На москвича 2 пъти съм му оставял гърнето там!Аз не съм рибар пък и съм вкусен на комарите, ама ако има топла вода съм навит!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

Всички фенове на хонда проведоха най-невероятното състезание на поредната си национална среща!!!!!......................................................................................................................................................Най-голямото състезание по РИБОЛОВ!За повече информация на 2стр. :censored::blink: как ви звучи - сензационно заглавие за печатно издание!!!!!!И аз съм навит и на този вариант , защото по-принцип обичам да хода за риба!Дайте да се гласува това предложени + Юндола и още некво местенце!

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...