Jump to content
Guest benji_crx

национална среща

Recommended Posts

Guest johnyboy

Абе а за хотел Рибарица в Рибарица кво ще кажете, всичко си има, а и е супер. Мене много ме кефи. 

И почивния дом на МО си го бива. Бил съм там преди ремонта, сега сигурно е още по-готино :thumbs1:тук п.п. Можеби още правят отстъпки за групи :D Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Ако benji_crx се навие,може да се хванем с него и да отидем,че сме близо?

<{POST_SNAPBACK}>

benji_crx спомена няколко поста по нагоре , че няма да е проблеми да се нагърби с организацията ако става дума за котелския балкан

а и ние от околието ще помогнем с каквото можем :thumbs1:

и все пак 1 анкета няма да е лошо да се пусне

28,29 и 30 април се падат петък, събота и неделя

може да се има в предвид като дата евентуално ...

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Колеги,ако искате разгледайте този САЙТ...инфо за всички хижи в БГ. Доста е полезен ! Пример:Узана-36 места :thumbs1: /трудно ше се съберем/....:Бузлуджа-139 места/2-те хижи/.....не агитирам за никоя от двете,просто мисля че бая хора ще се дотътрят. Една проста сметка: 30 коли>мин с по>2 души=60 :D Нещата трябва да се обмислят добре !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Рейсъре в месноста Узана има по не 5-6 хижи,аз ли4но съм бил в Импулс,мисля 4е тя бе6е най-добрата поне тогава.Та въппросната е поне със 100 легла :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Абе а за хотел Рибарица в Рибарица кво ще кажете, всичко си има, а и е супер. Мене много ме кефи. 

И почивния дом на МО си го бива. Бил съм там преди ремонта, сега сигурно е още по-готино :thumbs1:тук п.п. Можеби още правят отстъпки за групи :D

<{POST_SNAPBACK}>

за група като нас ще има надценка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

хайде без излишни коментари ако обичате :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

нека се определи дата ---> станция ще намерим

хайде без излишни коментари ако обичате :bow:

<{POST_SNAPBACK}>

той тоя Емко само глупости говори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stambo-honda

тези които са били на другите срещи знаят долу горе колко хора се събират за да се планират резервациите.а и датата е важна за да избегнем евентуални ангажименти.в планината април е още хлад може би май :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Студът ли ви плаши ? :D ше наблягаме на твърдите питиета и дебелите мезета :D а аз казах : 21 22 23 или 28 29 30 ако евентуално има съгласни за края на април :bow: ако трябва да се пусне една анкета та белким се събудят всички от зимния сънв който явно са заспали :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ventil

има нови членове на клуба които сигурно също могат да посетят срещата,така че ми се струва трудно да прогнозирате точно колко хора ще присъстват.Най-добре е да се пусне анкета и който гласува в анкетата да посочва и броя на хората с които ще присъства.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

на мен април ми се струва :bow: аз съм за маи-юни :D затова подобре да се пусне анкета с месеци-първо па после да му мислим за дата и тнт. :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

нека се определи дата ---> станция ще намерим

хайде без излишни коментари ако обичате :bow:

<{POST_SNAPBACK}>

той тоя Емко само глупости говори

<{POST_SNAPBACK}>

ай ма убийте с камъни сега :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

мойто предложение е Цигов Чарк ако някй е чувал за него.....не е в центъра на БГ ама има поляни огромни- който са подходящи за паркиране , скара, бира ...риболов....палатки и тем подобни..има бунгала бол....хотели и почивни станции също...има и един доста подходящ комплекс....ако нещо ще разуча....намира се на 30-40 км от Пазарджик...съответно на 77 км от пловдив...еми тва е от мене....

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Абе и аз НЯМАМ нищо против уникалната природа на Юндола и 1100-те км път (за съжаление на малко места истински...), но нека бъде в Централна България все пак :( !

Редактирано от THUNDER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Абе и аз НЯМАМ нищо против уникалната природа на Юндола и 1100-те км път (за съжаление на малко места истински...), но нека бъде в Централна България все пак  :( !

<{POST_SNAPBACK}>

подкрепям те но стига да има кой да задвижи нещата знаеш че за юндола ставаха благодарение на ребъл,и майна 5 упс 6 му беше генерацията.ако има хора да се наемат .........ОК.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Мен май още ме държи от миналата година и пак ми се ще да сме на Юндола.... дали заради отсечката от бунгалата до яз. Белмекен, дали заради природата....И като че ли си стана традиция да сме там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Мен май още ме държи от миналата година и пак ми се ще да сме на Юндола.... дали заради отсечката от бунгалата до яз. Белмекен, дали заради природата....

И като че ли си стана традиция да сме там.

<{POST_SNAPBACK}>

Да ама сме длъжници на морските :( Наща лесна...

Относно мястото, предложението ми за Бузлуджа си остава и само да се затопли малко, с Манчев отиваме да проваме терена, да проучим как стоят нещата и да съберем инфо от първа ръка. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мен май още ме държи от миналата година и пак ми се ще да сме на Юндола.... дали заради отсечката от бунгалата до яз. Белмекен, дали заради природата....

И като че ли си стана традиция да сме там.

<{POST_SNAPBACK}>

Да ама сме длъжници на морските :cool: Наща лесна...

Относно мястото, предложението ми за Бузлуджа си остава и само да се затопли малко, с Манчев отиваме да проваме терена, да проучим как стоят нещата и да съберем инфо от първа ръка. :P

<{POST_SNAPBACK}>

Никой на никого не е длъжен ;) нали за това правим анкета ;)

Аз ли4но за себе си съм си ре6ил 4е на Юндола няма да се ка4вам отново :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз се колебая за юндола :lol: пускаите анкета и ще видим каде ще ходим :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и ние останахме много доволни от Юндола и с удоволствие бих отишал отново нищо че е на 600км

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

За Търново или Габрово е супер - бил съм мн пъти и е гот.Само малко организация -кога и къде.аз съм за

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Само малко организация  -кога и къде.аз съм за

<{POST_SNAPBACK}>

сички сме кат теб :(:censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

За Търново или Габрово е супер - бил съм мн пъти и е гот.Само малко организация  -кога и къде.аз съм за

<{POST_SNAPBACK}>

това как да го разбираме. ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Ми..как :bash: всички чакат някой да се заеме вместо тях...добре е че има и такива храбри хора :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur
:angry: имам опит в провеждането на такива мероприятия и ще помисля какво мога да направя идеята доста ми допада

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

:P имам опит в провеждането на такива мероприятия и ще помисля какво мога да направя идеята доста ми допада

<{POST_SNAPBACK}>

един да се заеме сериозно :angry::P:P:guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

казвайте последно коя дата, че след 2/3 часа ще се обаждам на Прима с в Узана за оферта :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

има доста хора които сме там от 2ри а да не казвам и ден по рано :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ще изчакам до 14.00h. за мнения и звънкам. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Във вторник ще имам оферта за нощувки и примерни менюта на хотел Прима с със 100 легла и Геогравски център с 30 легла всичко това е в Узана на 15км. от Габрово. :P Прима с има ресторант, дневен бар, нощен бар с дискотека, фитнес зала, джакузи, сауна, масажи, външен басеин. :P:P Ще пусна офертата във форума за дискусии и предложения. :angry: Ако се разберем до месец, целия хотел ще бъде ангажиран за нас. :P:guns:

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Предупреди ги да подготвят 1 отсе4ка от 400м прав път :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Кво значи кога и къде ли? Ами приятели аз съм на майната си във Видин, ако мислите че аз мога от тук да Ви организирам, а да не говориме и че вие сте сте събирали вече, аз съм нов тук-малко не съм в час стия събираниа.Мераклия съм иначе дасе запознаем да си поговорим ,да науча и аз нещо от Вас???????????????????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Velichkov

За първи път ще идвам на национална среща и нямам тарпение кадето кажете - идвам!!!! :angry: Даже почти навих един приятел и той да си купи Хонда Сивик !!!! :guns: Ще се радвам да се запозная с всички!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Предупреди ги да подготвят 1 отсе4ка от 400м прав път :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

ми то си има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

пич тез от Видин ще тре да минат 1200 км за таз среща. за това мисля, че центъра на БГ - Узана е удачен вариант а на морето през юни вече е дърво/дране на три кожи/ а и всеки си е направил сметка да иде на море поне за 5-6 дена - не за 2.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

пич тез от Видин ще тре да минат 1200 км за таз среща. за това мисля, че центъра на БГ - Узана е удачен вариант а на морето през юни вече е дърво/дране на три кожи/ а и всеки си е направил сметка да иде на море поне за 5-6 дена - не за 2.

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси за подкрепата все пак. Наистина км имат значение, но пък акто се замисли човек-нови хора,приятели,....дъра бъра - ЗАСЛУЖАВА СИ И ТО МНОО :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Кой ще го организира?Има ли инфо или само си обсъждаме!Аз съм навит и за Узана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...