Jump to content
meto'o

2 въпроса в 1 тема:Ще опират ли гумите в калниците

Recommended Posts

1-во колеги да питам някой знае ли ще опират ли гумите в калниците на моята сивик купе 5 г. ако гумите са 205 х 55 х16 или да купувам на 45. И другото. Можете ли да ме ориентирате как се сваля тавана (тапицерята) щото ми предстои смяна на люка. Така като го гледам не ми изглежда много лесно ;) Aко някой може да помогне със снимки ще съм много благодарен. Ами това е благодаря на отзовалите се предварително ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За гумите не мога да ти отговоря с точност ,но моя позната е с 195 55 15 и като седнат 3ма в колата опират отзад. Аз съм с англичанка ,но свалянето на тавана сигурно е по един и същ начин.Почваш отзад напред. Сваля се оплътнението от към третата врата , повдигаш/откачаш/ задните пластмаси на колонките както и тези на средните и предните колонки, за да може да остане разстояние да измъкнеш кората от там. Сваляш всички дръжки и сенниците и оплътнителя на шибедаха ,ако има такъв и всички тапички с които е хваната кората.Надявам се да съм ти бил полезен. Успех .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq
http://www.alloywheels.com/tyrecalc.asp -това ти е първия въпрос.по втория колегата ти е написал,но внимавай да не счупиш нещо,че си е е..бало мамата после :( ако имате по банкя някой разбирач по добре го викни него.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, добре благодара ви момчета, ще гледам да не потроша много тавана пък после ще приложа снимки. Ако има още някой ентусиаст за свалянето да му е по лесно :tooth:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...