ВладоВТ 2 #1 Публикувано 4 Февруари, 2010 Гледам тук посред нощите тази Обява Как мислите има ли някаква уловка с тоя малкия талон и някой познава ли човека за повече информация? Изглежда ми доста интересна обявата. Преди време гледам същия човек е продавал Вектра за 2000лв. в др. сайт. Дали е някакъв мошенгия? Като че ли обявата е реална. Къде ли е уловката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 5 Февруари, 2010 Не се лови на това хоро.Пълни глупости.Ако той не е извадил талон как ще се продаде тая кола според теб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #3 Отговорено 5 Февруари, 2010 Преди година и половина купих моята колица без малък талон с течение на обстоятелствата..като отидох сутринта да я прехвърляме и момчето беше загубило документите си час-два преди това..книжка, лична карта (колата беше на негово име), малък талон, гражданска, преглед..всичко имахме някакви общи познати ужким и малко на доверие я взех (след като изчаках да си извади л.к. за 1-2 часа - колата се прехвърля само с голям талон)..след 1-2 седмици са му върнали документите(намерили ги някъде си) и той ми ги изпрати по пощата..случая е различен, но сега като се замисля, ако не я исках толкова много, нямаше да я взема така..не си изпатих за късмет, но не препоръчвам никому тази практика..на мен също ми мирише на гнило..малък талон се вади за отрицателно време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #4 Отговорено 5 Февруари, 2010 (Редактирано) Като гледам регистрацията от кога е (от преди 3 - 4 години), това са т.нар. "инвалидните времена", т.е. колата е вкарана на името на инвалид и най-вероятно този инвалид е умрял - >> прехвъргането след смърт на инвалид става по-трудно, да не кажем почти невъзможно. Т.е. колата се кара с пълномощно, което един вид е невалидно ако речеш да прехвъргаш колата на "твое име", може и да бъркам и да говоря пълни глупости, но преди години - така беше, сега може да е по-иначе,има си уловки но да кажат други по-отворени, пък мисля че по разни теми е обсъждан казуса с инвалидните истории.Един вид, опитва се да продаде колата, без да се прехвърга при нотариус, ами стил "давай парите, пали колата и бегай се спасявай", това е.Просто предполагам, че е това причината за тази по-ниска цена, защото не е кой знае каква главоблъсканица или много пари за вадене на нови документи при кражба, загуба и т.н. (стига всичко да е точно и грамотно в документацията на колата де). Има я накаква... Редактирано 5 Февруари, 2010 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВладоВТ 2 #5 Отговорено 5 Февруари, 2010 Така звъннах му на тоя образ. Колата естествено се оказа с генерално пълномощно. Малкият талон е издаден но е в КАТ Враца(това не означава ли, че собственикът е жив). Та остава въпросът как да се провери дали опълномощителят е жив? Ако е жив няма да има проблеми предполагам. Нотариус ли да питам за тази информация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #6 Отговорено 5 Февруари, 2010 Ако е инвалидна на големия талон пише,че колата не може да си смени собственика 3г. след регистрирането и Бг.Предполагам,че може би са му я заложили за определена сума която 100% е под 1000лв. и длъжника не може да я върне.Виж талона иди до адреса на която е регистрирана и всичко ще стане ясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #7 Отговорено 5 Февруари, 2010 Незнам но докато разбереш какво е полужението с документите ще хавичш бая мастраф по колата, каде ще ти излезе сметката незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВладоВТ 2 #8 Отговорено 5 Февруари, 2010 Ако е инвалидна на големия талон пише,че колата не може да си смени собственика 3г. след регистрирането и Бг.Виж талона иди до адреса на която е регистрирана и всичко ще стане ясно. Мисля, че това е най правилното решение Мерси много за съвета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #9 Отговорено 5 Февруари, 2010 Никакъв проблем за малкия талон. Но ме съмнява това което казва, че заради това я продава евтино. Аз пролетта продадох кола без малък талон. Новия собственик в КАТ така или иначе ще му направят нови талони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MachineMan 1 #10 Отговорено 7 Февруари, 2010 Колега, от Враца и котка не си вземай (да ме прощават колегите, които са врачани, ама си е така ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #11 Отговорено 7 Февруари, 2010 Няма защо да терзаете по въпроса! Колата е продадена! Току що звънях! 1100лв и за части да се ползва пак е добре! Ама както и да е някои се е здобил с нова колица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове