Jump to content
Mupo_87

сивик 5ген

Recommended Posts

колеги взех си сивик 5ген .. но мисля малко да го понаглася външно ... а трябва да му сменявам масло ремъци .. т.е. да си го обслужа .. колко горе долу ще излязат материалите .. за да знам колко да заделя за оптикатаПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има много изписано по темата, но на първо време отдели 300 до 500лв за първоначално обслужване. Имай предвид, че често изникват и други проблеми, които не се забелязват при покупката на автомобил. Не спестявай от първоначалното обслужване, защото здравината е по-важна от външния вид :bye: Всичко добро!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 дни обслужвах Сивик пета генерация 1.5 д15б2Ангренажен ремък 35лв (Gates)Обтяжна ролка 35лв Водна помпа 55лв (матели)Тампон на мотора - 45лвремъка на динамото и хидравликата - по 8лвЗадни накладки 25лвТруд за всичко горе изброено 80 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за инфото .. а да знаете колко ще ми струва да я регистрирам .. там всичко както си е ... екотакси , прегледи , номера и застраховки на 1.5 16в

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Варна преглед 35-40 лв ; регистрация 64лв+9лв ; екотакса около 165 лв ; гражданска най-евтина 122 лв ,винетка май 67 лв още не съм купил.Горивен филтър - 17-24 лв Термостат около 35 лвВъздушен филтър евтин е около 10 лвтова за сивик 1,5 90 к.с

Редактирано от Gergi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата е вече обслужена мате ли идея дали може да се режат пружините на хонда-та , 4е е високичка , това разбира се , ще е временно решение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...