waterwet 8 #1 Публикувано 3 Февруари, 2010 Здравейте,интересува ме, дали има отделен бушон за помпата, която е на казанчето за течност за чистачки и обслужва пръскалките на фаровете?Колата е Акорд 1.8ES - '99 г.По-конкретно дали са със самостоятелни бушони, помпите за течност за чистачки, съответно за челното стъкло и за фаровете или са на един бушон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 3 Февруари, 2010 Ако това е твоят мотор, колега, пробвай с този Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #3 Отговорено 3 Февруари, 2010 Много благодаря, колега Player101!И на капачето пише "Headlight washer unit"-#3 - 30AНамира се от страната на пасажерското място - едно капаче в кората под жабката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 3 Февруари, 2010 колега би ли ми казал каква е тази програма или сайт и има ли ги всички модели Хонда или... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CB 650 SC NightHawk '83 0 #5 Отговорено 3 Февруари, 2010 Аз само ще добавя да се внимава много откъде се купуват бушоните, бензиностанции и магазини с неясен произход на бушоните (китайски са де). Тези бушони не горят когато трябва, а започват да се топят. Алтернатива е да идеш в моргата и за 5 лв. да си насваляш една шепа каквито ти трябват от някоя кола - поне си сигурен че стават нищо че са стари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове