Jump to content
HONDAANGEL

сервиз Омбре

Recommended Posts

Здравейте!на 50 години съм и ми се прииска и аз да карам нещо по-хубаво.Купих си хонда ЦРВ.Преди нова годдина ми изгърмя парното!Купих от стамен от Варна втора употреба духалка и резистор за стехените.Пак гръмна след 2 дена.До тук нищо което да не се случва.Погрешно си направих извода че ме е прецакал колегата от Варна.Отидох на диагностика в Бултрако-отбраздиха ме с 40 лева и ми казаха да си приготвя около 1000 /хиляда/лева и проблема ми е решен! нямам ги тия пари и се обадих на Омбре сервиза в Дружба 2.Оттук започнаха изненадите.Вместо с нрамоучителен тон да ми сменят частите за цялата кола там хората свалиха машинката, оправиха каквото трябва, смениха ми и филтъра, някое бушонче .......... срам ме е да ви кажа цената - 10 пъти по-евтино от Бултрако:)!!Благодарности на хората от сервиза! Препоръчвам ги - който не разбира като мене от автотехника- да отиде при специалистите.Послеслов: И ме прибраха при тях на топло- в Бултрако мръзнах като куче отвън/ама за добро - никога да не стъпвам там/ Представете си смяна на масло и ремъци в Бултрако 1050 лева колко ли ще е при Омбре! Аз ще проверя лично напролет!Пак казвам - след като си имаме сервиз от специалисти - ходете при тях :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално.От Омбре е трябвало да почнеш колега.Не в обратнния ред. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Послеслов: И ме прибраха при тях на топло- в Бултрако мръзнах като куче отвън/ама за добро - никога да не стъпвам там/

:) Само хубави неща чуваме за тях!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ще да са някаква агитка японски магьосници ,под прикритие :)

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво има малко добри сервизи за хонда :) евала :)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Омбре-хондажиите знаят защо :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си клиенти и за двата сервиза.На някой като му кажеш 1000лв ще каже уфф оттървах се леко :DВ Бултрако са искали да ти сменят с нови оригинални части за това цената е такава. А не щото труда им е 1000лв.В големите сервизи не се занимават да поправят/кърпят.. там генерално ги решават работите.. друг е въпроса нужно ли е в дадения случай.Ако си с автоматик маслото ще ти струва 230лв и то ако се свали скоростната. Ако го преточат 4ри пъти ще ти е 456лв само маслото без труд.И така на татък.В големите сервизи се гледа производителност (да спечелят повече)...А това че не си допуснат в халето е нормално. да беше седнал в магазина за резервните части.Похвално е че диагностиката при Омбре е безплатна! Но само той си знае колко му струва това "удоволствие" и колко навлеци минават на безплатна диагностика и после сами си ги правят.

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...