HONDAANGEL 0 #1 Публикувано 2 Февруари, 2010 Здравейте!на 50 години съм и ми се прииска и аз да карам нещо по-хубаво.Купих си хонда ЦРВ.Преди нова годдина ми изгърмя парното!Купих от стамен от Варна втора употреба духалка и резистор за стехените.Пак гръмна след 2 дена.До тук нищо което да не се случва.Погрешно си направих извода че ме е прецакал колегата от Варна.Отидох на диагностика в Бултрако-отбраздиха ме с 40 лева и ми казаха да си приготвя около 1000 /хиляда/лева и проблема ми е решен! нямам ги тия пари и се обадих на Омбре сервиза в Дружба 2.Оттук започнаха изненадите.Вместо с нрамоучителен тон да ми сменят частите за цялата кола там хората свалиха машинката, оправиха каквото трябва, смениха ми и филтъра, някое бушонче .......... срам ме е да ви кажа цената - 10 пъти по-евтино от Бултрако!!Благодарности на хората от сервиза! Препоръчвам ги - който не разбира като мене от автотехника- да отиде при специалистите.Послеслов: И ме прибраха при тях на топло- в Бултрако мръзнах като куче отвън/ама за добро - никога да не стъпвам там/ Представете си смяна на масло и ремъци в Бултрако 1050 лева колко ли ще е при Омбре! Аз ще проверя лично напролет!Пак казвам - след като си имаме сервиз от специалисти - ходете при тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 2 Февруари, 2010 Нормално.От Омбре е трябвало да почнеш колега.Не в обратнния ред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #3 Отговорено 2 Февруари, 2010 Послеслов: И ме прибраха при тях на топло- в Бултрако мръзнах като куче отвън/ама за добро - никога да не стъпвам там/ Само хубави неща чуваме за тях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) Това ще да са някаква агитка японски магьосници ,под прикритие Редактирано 2 Февруари, 2010 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #5 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) браво има малко добри сервизи за хонда евала Редактирано 2 Февруари, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #6 Отговорено 2 Февруари, 2010 Омбре-хондажиите знаят защо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #7 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) Има си клиенти и за двата сервиза.На някой като му кажеш 1000лв ще каже уфф оттървах се леко В Бултрако са искали да ти сменят с нови оригинални части за това цената е такава. А не щото труда им е 1000лв.В големите сервизи не се занимават да поправят/кърпят.. там генерално ги решават работите.. друг е въпроса нужно ли е в дадения случай.Ако си с автоматик маслото ще ти струва 230лв и то ако се свали скоростната. Ако го преточат 4ри пъти ще ти е 456лв само маслото без труд.И така на татък.В големите сервизи се гледа производителност (да спечелят повече)...А това че не си допуснат в халето е нормално. да беше седнал в магазина за резервните части.Похвално е че диагностиката при Омбре е безплатна! Но само той си знае колко му струва това "удоволствие" и колко навлеци минават на безплатна диагностика и после сами си ги правят. Редактирано 2 Февруари, 2010 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове