stanislav_stz 8 #1 Публикувано 2 Февруари, 2010 (Редактирано) Здравейте! Разбира се с идването на минусовите температури започват и някои проблеми. Акумулаторът ми се изтощи, понеже реших да дам ток на едни момчета, сега обаче аз останах без такъв. Ако някой знае къде мога да си заредя акумулатора, че нямам в мен зарядно. Живея в Младост-3. СПЕШНО! Редактирано 2 Февруари, 2010 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #2 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колега по добре си купи едно не са толкова скъпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #3 Отговорено 2 Февруари, 2010 Май не са наистина, но съм чувал, че тези, които си стрували са поне от 40-50лв. нагоре. А и май нещо имаше значение колко ампер-часа ти е акумулатора. А моя е скромните 72ah... Приемам идеи всякакви ПП. Предполагам че в Bricolage или Praktıker ще има нещо...Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #4 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колега 63лв е 8А зарядно а 48лв е 5А и са немски на ABSAAR с гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #5 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колега 63лв е 8А зарядно а 48лв е 5А и са немски на ABSAAR с гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #6 Отговорено 3 Февруари, 2010 В петрол и шел ги има на малко по скъпи са там ако те интересува пиши на лично за тази цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #7 Отговорено 3 Февруари, 2010 В петрол и шел ги има на малко по скъпи са там ако те интересува пиши на лично за тази цена Колкото и глупаво да звучи, искам да отида някъде, да го оставя и да го заредят. Не мога сега да отделям средства за зарядно. Всяка стотинка е от огромно значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #8 Отговорено 3 Февруари, 2010 Да така е криза е все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове