ogi_accord 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2010 Имам Акорд 1999г с вградена навигация.Търсих в нета, но не открих нищо , което да ми свърши работа.Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля карта на България по възможност на български или от къде мога да си купя диск? Моля ви помогнете ми. Благодаря предварително )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 31 Януари, 2010 Един приятел има същото. Но не успя да намери адекватно решение, да не кажа - никакво. Дано колегите ме оборят, за да може и той да се наслаждава на навигацията си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #3 Отговорено 31 Януари, 2010 Имам Акорд 1999г с вградена навигация.Търсих в нета, но не открих нищо , което да ми свърши работа.Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля карта на България по възможност на български или от къде мога да си купя диск? Моля ви помогнете ми. Благодаря предварително ))Здрасти малко ще се разочароваш но няма карти за този модел акорд. И аз съм с същата и няма, търсил съм на всякаде и нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djholland 0 #4 Отговорено 20 Февруари, 2010 Имам Акорд 1999г с вградена навигация.Търсих в нета, но не открих нищо , което да ми свърши работа.Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля карта на България по възможност на български или от къде мога да си купя диск? Моля ви помогнете ми. Благодаря предварително ))Здрасти малко ще се разочароваш но няма карти за този модел акорд. И аз съм с същата и няма, търсил съм на всякаде и нищо.За тази навигация карти няма. Аз имам оригиналните на Италия от 1999г. и Алпите от същата година. Говорих с едни специалисти да сменят софтуера, но все нямам време да я откача и занеса за преинсталация, пък да видим дали ще тръгне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #5 Отговорено 20 Февруари, 2010 Имам Акорд 1999г с вградена навигация.Търсих в нета, но не открих нищо , което да ми свърши работа.Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля карта на България по възможност на български или от къде мога да си купя диск? Моля ви помогнете ми. Благодаря предварително ))Здрасти малко ще се разочароваш но няма карти за този модел акорд. И аз съм с същата и няма, търсил съм на всякаде и нищо.За тази навигация карти няма. Аз имам оригиналните на Италия от 1999г. и Алпите от същата година. Говорих с едни специалисти да сменят софтуера, но все нямам време да я откача и занеса за преинсталация, пък да видим дали ще тръгне.Пробвай да видим ако става ще е супер. Питай и колко ще струва това удоволствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #6 Отговорено 20 Февруари, 2010 ако има възможност да се разбере модела на навигацията и от там да се търси софтуер конкректно за нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #7 Отговорено 21 Февруари, 2010 ако има възможност да се разбере модела на навигацията и от там да се търси софтуер конкректно за неяНавигацията е на блаупункт. модела точно не си го спомням. но мога да го потърся имам го някаде записан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове