backstage 24 #1 Публикувано 28 Януари, 2010 Да знаете къде има такива тасове: http://195.149.248.189:8080/2010-01-28/6a0...757_640x480.jpg Харесват ми повече от оригиналните, а и сега съм си поръчал едни яки червени лепенки Honda за тасовете и сикам да си взема четири читави. Тези на колата са с изпочупени щипки и са ментаци, като се затопли времето ще я карам да и изправяъ джантите, един баланс и ще и сложа едни добри летни гуми, въпреки, че мисля да я продавам юли-август някъде. Ще и оставя железните джанти, но искам да изглежда прилично. Та ако знаете къде има такива, точно такива, но горе долу здрави, кажете. И още един малък въпрос - мигача на калника става ли да се смени с такъв от Акорд Седан 2000г, пак UK. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 28 Януари, 2010 Ако става въпрос за тези - от всеки магазин за авто-финтифлюшки по ул. Симеон, магазинчетата в Горубляне и където още се сетиш. Но в действителност изглеждат ужасно. Аз купих 2 комплекта (не точна като тези, но те всичките са един дол дренки, независимо дали са полски, китайски или каквито са там) и ги изхвърлих още със слагането. Минах на оригинални и смея да твърдя, че съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове