Jump to content
backstage

Да знаете къде има такива тасове

Recommended Posts

Да знаете къде има такива тасове: http://195.149.248.189:8080/2010-01-28/6a0...757_640x480.jpg Харесват ми повече от оригиналните, а и сега съм си поръчал едни яки червени лепенки Honda за тасовете и сикам да си взема четири читави. Тези на колата са с изпочупени щипки и са ментаци, като се затопли времето ще я карам да и изправяъ джантите, един баланс и ще и сложа едни добри летни гуми, въпреки, че мисля да я продавам юли-август някъде. Ще и оставя железните джанти, но искам да изглежда прилично. Та ако знаете къде има такива, точно такива, но горе долу здрави, кажете. И още един малък въпрос - мигача на калника става ли да се смени с такъв от Акорд Седан 2000г, пак UK.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако става въпрос за тези - от всеки магазин за авто-финтифлюшки по ул. Симеон, магазинчетата в Горубляне и където още се сетиш. Но в действителност изглеждат ужасно. Аз купих 2 комплекта (не точна като тези, но те всичките са един дол дренки, независимо дали са полски, китайски или каквито са там) и ги изхвърлих още със слагането. Минах на оригинални и смея да твърдя, че съм много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...