Jump to content
Icco

Хонда Сивик Купе СТ 69 87 СР

Recommended Posts

Здравейте колеги , казвам се Христо Христов и имам една молба към вас.Става въпрос за автомобил Хонда Сивик Купе ,червена на цвят ,година на производство 1985,1500 куб ,с регистрационен номер СТ6987СР . Преди доста време продадох колата с молба от купувача че в момента не му достигат пари да я прехвърли ,и така до ден денешен той я препродава и колата не се прехвърля .Проверих че има неплатен данък за няколко години ,но това е моя грешка че се доверявам на некорекни колеги.Та молбата ми е следната ,ако някой колега може да ме свърже или знае собственика и в момента ще съм благодарен да се свържем и разберем да я прехвърлим .Това ще стане за моя сметка ,бързам понеже ще заминавам за чужбина и искам да оправя това.За жалост в тази криза това не подмина и мен и имам неплатен кредит ,наскоро получих писмо от частен съдебен изпълнител че ако не внеса въпросната сума ще ми отнемат тази кола и другата моя в момента която продавам.Щв бъда в БГ до края на февруари месец и се надявам да се оправят нещата.Благодаря на всички предварително ,пуснах темата тук понеже мисля че тук е най вероятно да се види от нужните колеги ,ако модераторите преценят нека бъде преместена темата в друг раздел ! Телефон 0896 046-648

Редактирано от Icco

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то хубаво ще заминаваш, ама с тия неплатени данъци няма да те пуснат да минеш границата. а за колата хубаво е ако я е взел някой от форума да се свърже с тебе, дано да си опраиш нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,сигурен ли си за годината?1985?Ако да,значи модела е какво?Хеч,ЦРХ?Нещо не разбрах?Иначе СЗ бандата ма младежите с купетата може да помогне.Ако е продадено в Стара Загора де.Аз и това не разбрах да си упоменал?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като си продал колата и имаш договор за това (подписите трябва да са нотариално заверени) тя вече не е твоя собственост и новият собственик ще го ду...Трябвало е навремето до 2 месеца да подадеш декларация в данъчното че вече колата е продадена за да не плащаш данъци. Сега ако го направиш ще има глоба, но нямам идея докога ще платиш данъци. Мен ме одрусаха 10лв глоба само.Отивай в данъчното с договора и виж какво ще ти кажат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,сигурен ли си за годината?1985?Ако да,значи модела е какво?Хеч,ЦРХ?Нещо не разбрах?Иначе СЗ бандата ма младежите с купетата може да помогне.Ако е продадено в Стара Загора де.Аз и това не разбрах да си упоменал?

Да колега ,ЦРХ е колата ,годината е същата.Продадох я на момче от Стз ,който я препродава доколкото знам на друг в София окръг.Лошото е че пълномощното не е за покупко -продажба а генерално да може да я кара и препродава ,както казах такава беше уговорката да се прехвърли при първа възможност ,което не стана и до сега :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С пълномощно не може да я препродаде и най-вероятно е още с тази регистрация,ако вече не е в някоя морга, или за скраб ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...