Icco 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги , казвам се Христо Христов и имам една молба към вас.Става въпрос за автомобил Хонда Сивик Купе ,червена на цвят ,година на производство 1985,1500 куб ,с регистрационен номер СТ6987СР . Преди доста време продадох колата с молба от купувача че в момента не му достигат пари да я прехвърли ,и така до ден денешен той я препродава и колата не се прехвърля .Проверих че има неплатен данък за няколко години ,но това е моя грешка че се доверявам на некорекни колеги.Та молбата ми е следната ,ако някой колега може да ме свърже или знае собственика и в момента ще съм благодарен да се свържем и разберем да я прехвърлим .Това ще стане за моя сметка ,бързам понеже ще заминавам за чужбина и искам да оправя това.За жалост в тази криза това не подмина и мен и имам неплатен кредит ,наскоро получих писмо от частен съдебен изпълнител че ако не внеса въпросната сума ще ми отнемат тази кола и другата моя в момента която продавам.Щв бъда в БГ до края на февруари месец и се надявам да се оправят нещата.Благодаря на всички предварително ,пуснах темата тук понеже мисля че тук е най вероятно да се види от нужните колеги ,ако модераторите преценят нека бъде преместена темата в друг раздел ! Телефон 0896 046-648 Редактирано 27 Януари, 2010 от Icco Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 27 Януари, 2010 то хубаво ще заминаваш, ама с тия неплатени данъци няма да те пуснат да минеш границата. а за колата хубаво е ако я е взел някой от форума да се свърже с тебе, дано да си опраиш нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 28 Януари, 2010 Колега,сигурен ли си за годината?1985?Ако да,значи модела е какво?Хеч,ЦРХ?Нещо не разбрах?Иначе СЗ бандата ма младежите с купетата може да помогне.Ако е продадено в Стара Загора де.Аз и това не разбрах да си упоменал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #4 Отговорено 28 Януари, 2010 След като си продал колата и имаш договор за това (подписите трябва да са нотариално заверени) тя вече не е твоя собственост и новият собственик ще го ду...Трябвало е навремето до 2 месеца да подадеш декларация в данъчното че вече колата е продадена за да не плащаш данъци. Сега ако го направиш ще има глоба, но нямам идея докога ще платиш данъци. Мен ме одрусаха 10лв глоба само.Отивай в данъчното с договора и виж какво ще ти кажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icco 0 #5 Отговорено 28 Януари, 2010 Колега,сигурен ли си за годината?1985?Ако да,значи модела е какво?Хеч,ЦРХ?Нещо не разбрах?Иначе СЗ бандата ма младежите с купетата може да помогне.Ако е продадено в Стара Загора де.Аз и това не разбрах да си упоменал?Да колега ,ЦРХ е колата ,годината е същата.Продадох я на момче от Стз ,който я препродава доколкото знам на друг в София окръг.Лошото е че пълномощното не е за покупко -продажба а генерално да може да я кара и препродава ,както казах такава беше уговорката да се прехвърли при първа възможност ,което не стана и до сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 29 Януари, 2010 С пълномощно не може да я препродаде и най-вероятно е още с тази регистрация,ако вече не е в някоя морга, или за скраб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове