Jump to content
H22_turbo_Vtec

Идея за тема!

Recommended Posts

Бях провокиран от една друга тема.Идеята ми е да се направи една тема, в която всеки да сподели всичко за себе си но супер кратко.пример:Ник, 3те имена, град, снимка, снимка на колата, тех.данни на атомобила (н22а)200коня, ако има някакви подобрения по мотора(генерации, чипове)(тук обяче трябва да се уточно кое колко горе долу вдига да няма фантазии-генерация-10коня филтър-5коня на 1.4 примерно хаха)Идеята ми е да изглежда като стартова решетка на ВРЦ ИЛИ ф1.Снимката на шофиора колата данните.Не е лошо да има и линк към темата в проекти(ако има такава) понеже някой колеги имат 2страници подобрения няма как да се напишат всички. Просто могат да упоменат б16 160+100 и линка.Знам че ще има спорове кой колко коне има реално (който има дино графики да защитава)не се карайте за коне (The power of dreams).Mисля, че ще стане готина, ако някой си поиграе да направи стартовата решетка, тъкмо ще се вижда кой къде е в момента.Да обсадим големината на снимката аз предлагам да не е голяма мах 250х250 нещо от тоя род.Който е с най много коне стои най-отгоре и така следващия 2място, 3, 4,5.....

Редактирано от H22_turbo_Vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата "Кой какво кара + снимка"и цял раздел "Спорт и тунинг" не стигат ли?Кой къде е в смисъл?Кой най-много коне има в двора си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също е хубаво да се попълнят марка и модел на алармата, евентуално дали има каско. За улеснение може и точен адрес...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2190/94...a3Ggn3E1VSw.JPGИмах нещо такова напредвид.Предполагам, че стигат но са голяма бъркотия и ако трябва да потърсиш даден автомобил голяма игра.Ако се направи нещо подобно само като цъкнеш в темата и ще ти се набият в главата всички бързи хонди и ще се знае кой кой е.Като те минат накъде в бг няма да се питаш кой аджеба ме мина като спрял.Ще цъкнеш вътре ще разгледаш първите 20-30 и ще разбереш, че Драган с сивик турбо те оставил в точка в огледалото.Може би много хора са подминавали дадени проекти, така всеки като цъкне на дадената кола и ако има линк ще му е доста интерестно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колко човека мислиш че ще напишат всичко какво са правили :pinch: И това кой колко коня има е от без значение :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да е някакво разширение към профила на всеки. На мен идеята ми харесва, не че имам нещо кой знае какво за показване де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

насра се вече темата няма сми :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с решетката и подредбата според конските сили е тъпо, щото има мн коли с по-малко коне , които стабилно тупат такива с повечко коне. А и като цяло темата е супер излишна. Лично мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...