a4oTo 1 #1 Публикувано 25 Януари, 2010 Здравейте колеги. Искам да си сваля рейката ... но искам аз да го направя ,.... не някой майстор :-) Бихте ли ми помогнали ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #2 Отговорено 25 Януари, 2010 и аз се интересувам от същото как мога да го направя сам, добре че колегата е пуснал тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 25 Януари, 2010 Не мисля че има някой във форума, който да го обясни по-добре отколкото е описано в мануала така че сваляйте и четете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #4 Отговорено 25 Януари, 2010 Колега не е сложно.Първо откачаш мисля че бяха 3 маркуча,откачаш накраиниците,след това вътре от купето има кре на кормилния прът.На крето има два болта(10ключ),развиваш единия до краи(изкарваш го)няма значение кои.След това в двта края на реиката има по два болта(едн от горна и един от долната и страна)маи бяха 17 ключ,развиваш и тях и реиката пада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове