Neroni 0 #1 Публикувано 25 Януари, 2010 Здравейте. Сутринта -20. Хондата не иска да запали. Измъца 2-3 пъти и загуби токове.Един комшия даваше ток на един опел, после даде и на мене, ама таблото не свети. Никаква реакцияот страна на Хондата. Мисля си, че ако е акумулатор би трябвало поне да ми светне поне таблото, така че дайте акъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #2 Отговорено 25 Януари, 2010 Успя ли да запалиш след като ти дадоха ток?Провери си акумулатора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neroni 0 #3 Отговорено 25 Януари, 2010 (Редактирано) Не запали. Изобщо няма никакъв ток. Таблото не свети на контакт, помпата не се чува да цъка.Как се редактира заглавие на тема, че в бързината съм сбъркал една буква. Редактирано 25 Януари, 2010 от Neroni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #4 Отговорено 25 Януари, 2010 Провери главния бушон 80-100А, след акумулатора. Намира се в кутията с бушони при двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 25 Януари, 2010 прецакал се имобилайзер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 26 Януари, 2010 Погледни връзките на силовите проводници и тези за маса, най-вероятно е там проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neroni 0 #7 Отговорено 26 Януари, 2010 Оказа се разхлабена маса към купето. Ама вчера при тия студове не съм огледал хубаво, понеже е на много гадно място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове