Demon 4 #1 Публикувано 25 Януари, 2010 Привет колеги, споделете впечатления за разхода на Б18 при нормален режим на каране на извънградско? Може да кажете и за градския цикъл, но той е много относителен при всеки и не искам темата да става предмет на спорове. Желая само да мога да добия представа за мотор, който искам да сложа в сивика си скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 25 Януари, 2010 (Редактирано) 120-30 около 8 градско 9.5-11 в този диапазонс нормално каране !( и според сезона) Редактирано 25 Януари, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #3 Отговорено 26 Януари, 2010 Тази тема се препокри малко с другата, за което се извинявам! Благодаря Кирил, изглежда направо идеално за такъв мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deserteagle 0 #4 Отговорено 26 Януари, 2010 130-140 до 180-200км/ч на места София-Пловдив-София (320км) 30лв. 95АН лукойл. Със стоковата скоростня кутия С9Б ( която се води икономична ) А при градско 9-10 при спокойно каране от нас до работата. При аграрско каране разхода може и до 12-14 да скочи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #5 Отговорено 26 Януари, 2010 Тази тема се препокри малко с другата, за което се извинявам! Благодаря Кирил, изглежда направо идеално за такъв мотор Само да ти споделя, че мойта VTI-ка, като карам извънградско си стои на 12.5л/100км(и 11 като беше без чарджера)Жена ми като я кара и харчи 9.5л !Нали се сещаш за лафа "Зависи колко ти е тежък крака" Без значение бензин или газ!Ако гониш икономия ще трябва да сложиш газ бутилката отзад! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chikiriki 4 #6 Отговорено 26 Януари, 2010 (Редактирано) ТИ къде се буташ при vti-ките !Колко ти тежи крака не знам,но си мисля че си единствен на света ...b16a2+ чарджер+ГАЗ.....БАХТИ ! Редактирано 26 Януари, 2010 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #7 Отговорено 27 Януари, 2010 ТИ къде се буташ при vti-ките !Колко ти тежи крака не знам,но си мисля че си единствен на света ...b16a2+ чарджер+ГАЗ.....БАХТИ ! ХхахахахьхаьхахХАхх ДИДО - ЛУД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове