Tonchev 0 #1 Публикувано 24 Януари, 2010 Моля пратете ми кординати на сервиз в който могат да ми обърнат волана от десен на ляв на хонда сивик 5 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #2 Отговорено 26 Януари, 2010 Моля пратете ми кординати на сервиз в който могат да ми обърнат волана от десен на ляв на хонда сивик 5 ген.Колега чувал съм само че струва самото обръщане м/у 1500 и 2500 лв.в зависимост от автомобила ......Мое мнение не си струва цялото упражнение ,освен ако колата която ще вземеш не ти е подарък.Но конкретен сервиз не мога да ти кажа ..сори ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #3 Отговорено 26 Януари, 2010 много пари колега не си струва продаи я и си вземи нормална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #4 Отговорено 26 Януари, 2010 карай си я така, карам вече такава повече от година в София и нема ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове