sworn 0 #1 Публикувано 23 Януари, 2010 (Редактирано) Колата ми е 1.5 англичанка 6-та ген. и когато наближи да ми светне лампата за горивото или е светнала или съм под наклон спрял колата пали по трудно, в смисъл стартера трябва да върти по продължително от нормалното.Това нормално ли е? Ако има проблем къде да го търся или да не я остарям с малко бензин.Благодаря за съветите! Редактирано 23 Януари, 2010 от sworn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 23 Януари, 2010 (Редактирано) По-добре се ориентирвай към зареждане в такива случаи. На мен ми се е налагало да дърпам някого със светнала лампа на таблото. Но не това е бил проблема, а наклона, по който си е мислил, че ще мине с малко бензин в резервоара... Редактирано 23 Януари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prisoner 2 #3 Отговорено 25 Януари, 2010 Просто не оставяи колата с толкова малко бенз.Нормално е когато колата е под наклон и има малко бенз помпата малко по трудно го взема,и на мен ми се е слъчвало даже и акумолаторът ми понеже си беше га ден и падна преди да запали и оттогава не я оставям с толкова малко бенз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове