Jump to content
djigata

Осветление запалка и пепелник

Recommended Posts

Здравейте колеги! Да ви се похваля станах горд собственик на една прекрасна Хонда Акорд! Прегледах с търсачката, но не можах да открия нищо, което ме интересува а то е: Как да си сменя крушката на запалката и пепелника? :dry: Имам и други въпроси , но все пак едно по едно :huh: Благодаря ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не искам да те плаша , но ще се наложи да свалиш цялото барче(имам в предвид от запалката до махагона покрай скоростния лост).Разглобявах го в следната последователност:1.Сваляш пепелника под него има рапидка 2.Повдигаш много внимателно някъде около запалката(има щипка)3.Следват четирите щипки в краищата на махагона около скоростния лост(две в предната част-странично,тоест откъм седалките,една срещу друга,после задните две по същият начин).Съветвам те да потърсиш някъде снимки точно как се разглобява,защото това с махагона е доста тъничко и чупливо,а пък щипките са много здрави и трябва да натиснеш с отвертка точно върху тях.4.Последно след като навсякъде барчето е изскочило трябва с две отвертки да го избуташ напред към таблото,защото от долу и от зад има ръб който трябва да излезе(пак много внимателно,защото точно при тази манипулация ми се отлепи махагона от пластмасата под него)Преди да започнеш обаче хубаво провери предпазителите и ако все пак се решиш се въоръжи с търпение.Относно крушката само на пепелника можеш да бръкнеш от дясната страна под кората с малко надрани ръце ще я напипаш и извадиш.Успех и питай ако нещо е неясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре късно, отколкото никога! :D :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това ми предстои да правя ... за мен отговора идва точно на време :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...