ozonbg 1 #1 Публикувано 19 Януари, 2010 Значи имам такъв проблем, че всеки път като ходя да пълня газ трябва да си нося отверка и да ръчкам преди това да се отпуши иначе не тръгва да се пълни. На какво може да се дължи и има ли начин с нещо да се смаже или друг начин просто да не залепва сачмата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 19 Януари, 2010 Ако смениш газостанцията същото ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #3 Отговорено 19 Януари, 2010 Пръсни малко wd40 или друга течна смазка . Надявам се това да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 19 Януари, 2010 на лято сама ще се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #5 Отговорено 19 Януари, 2010 При мен това става само лятото,и то в жегите.И натискам сачмата с ключа,нее нужна отверка.Другото което е,никога не пълня бутилката до край. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #6 Отговорено 20 Януари, 2010 (Редактирано) И през лятото го прави тоя номер, но едва сега сетих да питам тука защо. Значи аз зареждам приблизително веднъж на 2 седмици и пълня догоре 25л. Явно като мине това време от около две седмици и залепва.Няма значение на коя газостанция ходя. Течната смазка помага ли, няма ли да полепват буклуци там? Редактирано 20 Януари, 2010 от ozonbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #7 Отговорено 20 Януари, 2010 Няма да полепват буклуци ,но за по сигурно си купи и една капачка за около 2 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове