eskinazi 1 #1 Публикувано 17 Януари, 2010 изкам да попитам как се разглобява ел огледало на 5та хеч сивик без да се счупи де благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #2 Отговорено 17 Януари, 2010 погледно от долната страна на огледалото, има отвор,а в него винт. Развиваш винта и механизма на ел.огледалото излиза. ако има нещо друго,питай. разглобявал съм го много пъти огледалото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #3 Отговорено 18 Януари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 19 Януари, 2010 вътре в купето има едно черно триъгълниче трябва да го махнеш и има 3болта мисля че са 8номер и пада а тия болтове отвън аз немога да ги развия защото има един който е най-навътре към вратата и нз .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #5 Отговорено 20 Януари, 2010 колега това го знам става въпрос за самото огледало а не стойката мисълта ми искам да си слагам погряващо на огледалата] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #6 Отговорено 20 Януари, 2010 (Редактирано) зависи... на 6-та ген. няма винтче отдолу Редактирано 20 Януари, 2010 от m.g. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 20 Януари, 2010 колега това го знам става въпрос за самото огледало а не стойката мисълта ми искам да си слагам погряващо на огледалата]Моята мисъл е да ползваш търсачката на форума. Теми по въпроса има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
exdruida 0 #8 Отговорено 20 Януари, 2010 А при 6та генерация акорд ? преди седмица се разминах с един и ми удари огледалото / леко / ама днес нещо се беше разместило и като се опитах да го оправя и не мръдна ?!механиката се движи , но не и огледалото ...трябва да го разглобя и да го залепя май ?Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове