honda_stz 0 #241 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) аде влизайте !! :Dp.s. къде са тез админи ве, пълна анархия !!??!!? Редактирано 2 Февруари, 2010 от honda_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #242 Отговорено 2 Февруари, 2010 взема да влеза за малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #243 Отговорено 3 Февруари, 2010 айде да погърмим малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #244 Отговорено 3 Февруари, 2010 ЦС-а е на всякаде http://www.vbox7.com/play:6e30b003 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #245 Отговорено 3 Февруари, 2010 :) Ей ако можех и аз така с въдицата :) П.С: След 1 час влизам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #246 Отговорено 3 Февруари, 2010 Коя версия на cs играете. Аз имам SOURCE V34 и влизам в сърварите на мания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #247 Отговорено 3 Февруари, 2010 1.6 играем. Някои админ да има ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #248 Отговорено 3 Февруари, 2010 (Редактирано) Писна ми от ХАКЕРИ В ТОЯ СЪРВЪР ! направете някой от редовните играчи АДМИН подяволите !Човек една игра не може да направи както трябва... Редактирано 3 Февруари, 2010 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #249 Отговорено 3 Февруари, 2010 Аз съм редовен. Сега вече няма влизайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #250 Отговорено 3 Февруари, 2010 Къде изчезнаха хората?По едно време бяхме 7 на 7 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #251 Отговорено 3 Февруари, 2010 (Редактирано) Кой влиза от darkstar ИП-то вътрешното(192.168.0.11) ??? :) или dark-а наблюдава ааа Кат бивш сис админ и аз забелязвам някои работи Редактирано 3 Февруари, 2010 от kytila Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #252 Отговорено 3 Февруари, 2010 hahaha тайна айде момчета влизам да поцъкам , ако има щелаещи влизайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #253 Отговорено 3 Февруари, 2010 Пуста работа , никой нема за играене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #254 Отговорено 4 Февруари, 2010 айде влизайте да по Play Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #255 Отговорено 5 Февруари, 2010 Колеги каде се загубихте , хайде довечера да поцъкаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #256 Отговорено 5 Февруари, 2010 Снощи късната игра беше добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #257 Отговорено 5 Февруари, 2010 SDSD has just left. [iP: 109.107.72.186]Този игра до преди малко с aim и wall хак !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #258 Отговорено 5 Февруари, 2010 (Редактирано) ще го бананираме !!! пишете nickname и IP адрес който е с хак , но който Е , а не който смятате Редактирано 5 Февруари, 2010 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #259 Отговорено 5 Февруари, 2010 Е днеска беше забавно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #260 Отговорено 5 Февруари, 2010 Само гадни хакери Имаше и един пиян хакер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #261 Отговорено 5 Февруари, 2010 хахахахах Александъра ще го наказвам скоро време btw: стана добра игра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #262 Отговорено 5 Февруари, 2010 Да ... мнoго ясно.. каквото и да направя все аз съм виновен и даже когато умирам, пак съм с ХАК...еми айде наздраве, хаххаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #263 Отговорено 5 Февруари, 2010 Винаги трябва да има по 1 набеден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #264 Отговорено 5 Февруари, 2010 След малко влизам да играя ПП:само да се наям ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #265 Отговорено 6 Февруари, 2010 The_- хакер.Няма ли някои да разчисти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #266 Отговорено 6 Февруари, 2010 (Редактирано) Колеги дайте да го пуснем из другите форуми , като на опел примерно vw , и на татък да се разбиваме вътре ако не ви марзи разбирасе , Благодаря Предварително Редактирано 6 Февруари, 2010 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #267 Отговорено 6 Февруари, 2010 Ще е добре да намерим някой сървър за 5vs5 . С тая масака ми се доспива много бързо 5на5 ще е доста по интересно с/у другите марки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #268 Отговорено 6 Февруари, 2010 това е най-лесно да пусна един сервер 5в5 вие го пуснете из другите форуми ако имате желание и като видим че започват да влизат , веднага правя един 5в5 за 10 мин но също така мисля че ще интересно и във классика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #269 Отговорено 6 Февруари, 2010 след час два идвам да ва пуцам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #270 Отговорено 7 Февруари, 2010 Ооо усещам че ще има спорове .. ... две марки ... на едно място... "ти си с хак ,тия хондите са хакери" ,"карайте си тъпите чораби..." и т.н. То сега има селяни ,където ги измислят едни цветни ,а като се съберем две или повече марки... ще стане манджаа с грозде Аз съм ЗА да направим нещо по-въпроса ,но 5 на 5 ... трудно ще се събираме ,един детмач сървър няма ли да е по-интересно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #271 Отговорено 7 Февруари, 2010 (Редактирано) аз по принцип паля много бързо и недай си боже някой с ник GTI да ми каже, че съм хак тогава почва шоу.... ше има от моите скромни псувни та чак до бой ше се стигне... Ако се скарам с някой да ме извинява щото докато играем каквато и да е игра се ядосвам бързо....аз влизам, някой ако иска да заповяда Редактирано 7 Февруари, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #272 Отговорено 7 Февруари, 2010 еи щом е така колеги , пишете на VW - Opel форумите и да се разбиваме вътре ако пък някои със опел вектра почне да ме храни ще го подвъргам из картата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #273 Отговорено 7 Февруари, 2010 влизам след 15 минути да ви пуцам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #274 Отговорено 7 Февруари, 2010 обявявам ви една лута битка утре 9:00 вечерта да сте на линия , който има желание да влиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #275 Отговорено 7 Февруари, 2010 Айде налазвайте ве , прота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #276 Отговорено 8 Февруари, 2010 Тази вечер стана добра игра !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #277 Отговорено 9 Февруари, 2010 Хммм... вчера ми показваше ,че сървара е паднал или няма никой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #278 Отговорено 9 Февруари, 2010 Напоследък избягвам да влизам тук. Много хакери (и то от форума), админите ги знаят ама си траят. Писах 6676343 3 пъти, но явно някой, на някой- дружка, някой на някой... и така нататък (как то се пее в една чалга песен) чудо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #279 Отговорено 9 Февруари, 2010 Ами и ние това викаме, че Aleksandyr е хак ама не го баннват от форума никой не съм виждал да играе с хак освен NIO ама той го пусна да прогони хакертите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #280 Отговорено 9 Февруари, 2010 (Редактирано) Aleksandyr и хак ,в едно изречение и изобщо ... някак не си отиват ии не вървят ръка за ръка Много го приемам лично когато ме обвинят ,че съм с хак ,знам че се ебавате именно заради това ама ... Аз не навиждам хакерчетата и не искам да съм поставен в тяхната графа. Peace \/ П.П. Ще играем ли тази вечер ? Редактирано 9 Февруари, 2010 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове