Jump to content
darkstar

Counter Strike

Recommended Posts

мм3 не е хакер да а, ако искате може да постна ип на един друг сървар където играят доста доста по добри от мен - и това е начина където се видиме които пръв бие глава - така се става добър - като играеш с добрите ! Някои ще кажат - това е само игра? ,но кои не иска да побеждава дори в една игра?На тези които се чустват по слаби - мога да им дам един съвет които на мен много ми помогна в тази игра - наблюдаваите как се движат и стрелят "добрите" както всичко останало - не откриваме топлата вода. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

амчи давай го това ИП

п.п. И според мен мм3 не е хакер. Не съм го гледал ама ми се струва че пича си играе добре.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The server operator has added you to banned listБаннаха ме, само при мен ли така се получи? nick - maigadi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туко що и мен.(Също като предишният път влизам и бан)Сигурно и на вас така ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не бе обърках ип - то готов си (нямаш бан :D )сори много..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

влизам да поиграя малко, някой ако иска да заповяда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега някой ако може да ми разясни как става тая магия :) че ме ядосват пак!!Забелязал съм че по-добрите,като задържат (чакалят)Мерника им:1-не отскача толкова много колкото на другите.2-се събира много бързо (което позволява по-малък откат и по-бързо прицелване)3-Когато "чакалят"се вижда как мерника се разширява,а всъщност патроните си отиват в една точка(центъра на мерника(Говоря за продължително стреляне,да завариш копчето за мишката)).До колкото знам това са скриптове(което си е подобно на хак),който са забранени.П.С Не визирам никой.

Редактирано от Valio_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може и да има хакчета такива. Лично аз процедирам при стрелба дърпам мерника на долу :) И винаги мерника на главата му, никога не се целя в тялото. Това за 1-вите 2 патрона. Ако задържа дърпам мерника още повече и гледам патроните къде бият, а не къде е мерника. Защото в зависимост от лага и оръжието отката е различен. Като се чакали ако знаеш къде ще се появи човека и на каква височина ще му е главата не ти трябват повече от 1-2 патрона. Ама това се хваща с доста игра. Също има много места по картите дето се стреля през стените и шанса да има някой там е доста голям. После те набеждават за хакер ама да не ти пука ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Виж за какво говоря.Като чакалиш патроните отиват горе долу в една точка не се пръскат до небето.(Говоря за разтояние примерно на картата Снайпер 5 от базата до средата.Ето такава точност има с чакалене.)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мисля ,че имаше някакви пароли за тая работа.Също зависи какъв размер ти е мерника (поне аз така мисля).Аз като стрелям целя се някъде около гърдите ,че ако ми се наложи да стрелям продължително за да мога да го оцеля някак си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тези клипчета като гледам са бутали настройките на играта. Пишат се в конзолата. Вече съм ги забравил какви бяха(защото не съм ги ползвал). ОБАЧе тези настройки повечето са забранени да се пипат по турнири. Играчите имат право да променят само част от тях. Едното са събиране на патроните беше _cl_нещо си (може и да се бъркам) , ама не го помня вече. Това бях го пробвал един път. С дезърта ставаше лудница. Само HS, друг wep просто не е нужно да си купуваш.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнооо съм крив със стрелбата :)като ми изкочи някои стрелям 3 патрона и като не го убия,паникьосвам се и продънвам копчето на мишката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнооо съм крив със стрелбата ;)като ми изкочи някои стрелям 3 патрона и като не го убия,паникьосвам се и продънвам копчето на мишката ;)

После дай мамо пари за мишка и клавиатура ;):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има някво хлапе с хак |Loop| нещо си.. Направо разваля цялата игра:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

|LooP|*{malkot0_pr0}* тъпото л***о е хакерче БАН ЗА ТОЯ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има нужда от още админи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли начин за парола... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли начин за парола... :)

Има но трябва с уговорен час да играем,щото няма да има много хора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

примерно кам 11:30 тази вечер , може да го направим с парола :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тези клипчета като гледам са бутали настройките на играта. Пишат се в конзолата. Вече съм ги забравил какви бяха(защото не съм ги ползвал). ОБАЧе тези настройки повечето са забранени да се пипат по турнири. Играчите имат право да променят само част от тях. Едното са събиране на патроните беше _cl_нещо си (може и да се бъркам) , ама не го помня вече. Това бях го пробвал един път. С дезърта ставаше лудница. Само HS, друг wep просто не е нужно да си купуваш.

Колега говориш пълни глупости такъв тип настройки не съществуват то направо си е аим как ще напишеш команда и ще бухаш само глави слез на земята :angry:А относно клипчето напълно нормално си е всяко оръжие има различен откат като схванеш на каде се движат патроните опитваш се да местиш мишката по същия начин в обратна посока и се получава не ти трябват нито хакове нито нищо Редактирано от MonzA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eй , и тука големи ПРО-та. MonzA, по скоро ти като не знаеш недей да приказваш. Вземи се поинтересувай малко пък тогава ми викай че съм се объркал.

Нито знаеш какво е айм (съдя по глупостите които си писал), нито не си погледнал на клипчето за какво става дума. Ако се позагледаш малко ще забележиш че въобще не дърпа мерника в противоположна посока.

И за тая команда явно не си прочел какво прави. Ти ако си ламер и 200 да напишеш няма да ти помогнат да уцелиш някой в каската.

п.п. Мога да ти бухам САМО глави и без нищо да пиша :angry:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

axaxaxxxaaxxxa . Колега "Monza", Терорягата е доста прав в случая , не говори глупости като не знаеш :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

примерно кам 11:30 тази вечер , може да го направим с парола :angry:

Не е ли късно?То повечето играят до към 12:00.Предлагам към 21:00,или най-късно към 10:00(По това време си има доста хора) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хааахаха, Монза прав си в един :) терориста и това се нарича рецепта от кодове дето ги пишеш и бухаш глави , но те не важат във сервер-ите дето ги има в интернет амх мод-а си ги забранява самичък :) от гледна точка ако беше така те хората нямаше да са измислили хакове , ами щяха да си пишат кодовете и ще бухат само глави :D не съм тарсил във гоогле , но със сигурност са развивани над 1000 теми по тоя въпрос :) btw : според мен това си зависи от играча :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eй , и тука големи ПРО-та. MonzA, по скоро ти като не знаеш недей да приказваш. Вземи се поинтересувай малко пък тогава ми викай че съм се объркал.

Нито знаеш какво е айм (съдя по глупостите които си писал), нито не си погледнал на клипчето за какво става дума. Ако се позагледаш малко ще забележиш че въобще не дърпа мерника в противоположна посока.

И за тая команда явно не си прочел какво прави. Ти ако си ламер и 200 да напишеш няма да ти помогнат да уцелиш някой в каската.

п.п. Мога да ти бухам САМО глави и без нищо да пиша :)

хахаха аве пич 1во не ми казвай какво и как да приказвам :)

Вероятно не знам какво е АИМ ти явно си поредния "ВСЕЗНАЙКО" който може и разбира всичко и е компетентен по всичко и играеш цс още от като съм ходил прав под масата и тази игра ти е позната като 5те ти пръста и си най-добрия от всички тук.Познах нали?

Няма смисъл да се впускам в подробности през малкото ми опит от общуване с хора като теб съм разбрал,че каквото и да напиша както и да ти го кажа ефекта ще е никакъв.Айде със здраве ПРО :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно не понасяш някой да те затапва. Споко има и такива хора не си виновен ти.

Ако прочетеш поста на darkstar ще забележиш че знам горе долу за какво приказвам . Сега обаче разбирам че АМХ ги забранява тези работи. Командите дето се пишат прсто улесняват играта и стрелбата. Лъжеш се че ако ги напишеш ще играят вместо теб. Това няма нищо общо с хак.

Това че ти не знаеш какво пишеш не обвинявай другите че са "ВСЕЗНАЙКОВЦИ" :)

п.п. Нито съм "най-добрия", нито съм играл когато съм минавал прав под масата (просто комповете се появиха доста след това).

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама ти много яко си ме затапил браво все едно аз да ти кажа че незнаеш какво е ДВГ това затапване ли ще го наречеш?Има още да поработиш върху речника си за да достигнеш това което си мислиш че си :) И междодругото видях те днес кво си ПРО влезе набих ти 2 глави и лефтна ГГ все пак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И междодругото видях те днес кво си ПРО влезе набих ти 2 глави и лефтна ГГ все пак :)

:):D Само да ти кажа че ходя на работа и днеска не съм влизал. Явно ПАК си се объркал ;) Довечера влез докато съм там и ме наказвай колкото искаш :):D

п.п. може да си пуснеш и някое хакче че да ми е по интересно .

п.п.п. MonzA, нищо няма да покажа, освен че си се объркал че това днеска съм бил аз. И да си спестиш смешните изказвания че си ми набил 2 ХС и съм излязъл :D (защото това са си празни приказки). И аз играя да си губя времето (когато е масака за 5в5 е друго вече :D ). Доста често ме мързи и се лигава. Тогава доста ме гърмят ама не ми дреме ;) (и не лефтвам ;) )

Само не разбрах защо се издразни така ? :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега MonzA това не беше teror1sta :) а някакъв си друг теротист :) айде със здраве :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И като ме спукаш ще покажеш колко си велик ли много яки цели имаш :) За разлика от теб играя играта просто за удоволствие и колкото да си убия времето.Чесно казано не виждам никакъв смисъл да се нападаме и да спорим повече ти си занеш твоето аз моето всичко хубаво и със здраве :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм във ваканция така ,че ми е все едно иначе съм ЗА! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пък аз знаете ли какво викам.Да спрете да се карате,че да може да я има темата по дълго(Ако ме разбрахте какво исках да кажа)!

Днеска към 21:00 ? :)

Съгласен !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тебе ти е смешно на мене ми са реве. :DБързо у сървъра да баннеш Ivo_vr(Jedai Hack)

Редактирано от Valio_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде малко да поиграем бе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...