Dzenky 296 #201 Отговорено 31 Януари, 2010 мм3 не е хакер да а, ако искате може да постна ип на един друг сървар където играят доста доста по добри от мен - и това е начина където се видиме които пръв бие глава - така се става добър - като играеш с добрите ! Някои ще кажат - това е само игра? ,но кои не иска да побеждава дори в една игра?На тези които се чустват по слаби - мога да им дам един съвет които на мен много ми помогна в тази игра - наблюдаваите как се движат и стрелят "добрите" както всичко останало - не откриваме топлата вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #202 Отговорено 31 Януари, 2010 (Редактирано) амчи давай го това ИП п.п. И според мен мм3 не е хакер. Не съм го гледал ама ми се струва че пича си играе добре. Редактирано 31 Януари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #203 Отговорено 31 Януари, 2010 The server operator has added you to banned listБаннаха ме, само при мен ли така се получи? nick - maigadi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #204 Отговорено 31 Януари, 2010 Туко що и мен.(Също като предишният път влизам и бан)Сигурно и на вас така ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #205 Отговорено 31 Януари, 2010 не бе обърках ип - то готов си (нямаш бан )сори много.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #206 Отговорено 31 Януари, 2010 влизам да поиграя малко, някой ако иска да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #207 Отговорено 1 Февруари, 2010 (Редактирано) А сега някой ако може да ми разясни как става тая магия че ме ядосват пак!!Забелязал съм че по-добрите,като задържат (чакалят)Мерника им:1-не отскача толкова много колкото на другите.2-се събира много бързо (което позволява по-малък откат и по-бързо прицелване)3-Когато "чакалят"се вижда как мерника се разширява,а всъщност патроните си отиват в една точка(центъра на мерника(Говоря за продължително стреляне,да завариш копчето за мишката)).До колкото знам това са скриптове(което си е подобно на хак),който са забранени.П.С Не визирам никой. Редактирано 1 Февруари, 2010 от Valio_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #208 Отговорено 1 Февруари, 2010 (Редактирано) може и да има хакчета такива. Лично аз процедирам при стрелба дърпам мерника на долу И винаги мерника на главата му, никога не се целя в тялото. Това за 1-вите 2 патрона. Ако задържа дърпам мерника още повече и гледам патроните къде бият, а не къде е мерника. Защото в зависимост от лага и оръжието отката е различен. Като се чакали ако знаеш къде ще се появи човека и на каква височина ще му е главата не ти трябват повече от 1-2 патрона. Ама това се хваща с доста игра. Също има много места по картите дето се стреля през стените и шанса да има някой там е доста голям. После те набеждават за хакер ама да не ти пука Редактирано 1 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #209 Отговорено 1 Февруари, 2010 Виж за какво говоря.Като чакалиш патроните отиват горе долу в една точка не се пръскат до небето.(Говоря за разтояние примерно на картата Снайпер 5 от базата до средата.Ето такава точност има с чакалене.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #210 Отговорено 1 Февруари, 2010 Колега мисля ,че имаше някакви пароли за тая работа.Също зависи какъв размер ти е мерника (поне аз така мисля).Аз като стрелям целя се някъде около гърдите ,че ако ми се наложи да стрелям продължително за да мога да го оцеля някак си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #211 Отговорено 1 Февруари, 2010 (Редактирано) На тези клипчета като гледам са бутали настройките на играта. Пишат се в конзолата. Вече съм ги забравил какви бяха(защото не съм ги ползвал). ОБАЧе тези настройки повечето са забранени да се пипат по турнири. Играчите имат право да променят само част от тях. Едното са събиране на патроните беше _cl_нещо си (може и да се бъркам) , ама не го помня вече. Това бях го пробвал един път. С дезърта ставаше лудница. Само HS, друг wep просто не е нужно да си купуваш. Редактирано 1 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #212 Отговорено 1 Февруари, 2010 Мнооо съм крив със стрелбата като ми изкочи някои стрелям 3 патрона и като не го убия,паникьосвам се и продънвам копчето на мишката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #213 Отговорено 1 Февруари, 2010 Мнооо съм крив със стрелбата като ми изкочи някои стрелям 3 патрона и като не го убия,паникьосвам се и продънвам копчето на мишката После дай мамо пари за мишка и клавиатура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #214 Отговорено 1 Февруари, 2010 аматьор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #215 Отговорено 1 Февруари, 2010 Има някво хлапе с хак |Loop| нещо си.. Направо разваля цялата игра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #216 Отговорено 1 Февруари, 2010 |LooP|*{malkot0_pr0}* тъпото л***о е хакерче БАН ЗА ТОЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #217 Отговорено 1 Февруари, 2010 Има нужда от още админи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #218 Отговорено 1 Февруари, 2010 Няма ли начин за парола... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #219 Отговорено 1 Февруари, 2010 Идвам да ви видя, мушмороци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #220 Отговорено 1 Февруари, 2010 Няма ли начин за парола... Има но трябва с уговорен час да играем,щото няма да има много хора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #221 Отговорено 1 Февруари, 2010 И това го има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #222 Отговорено 2 Февруари, 2010 примерно кам 11:30 тази вечер , може да го направим с парола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #223 Отговорено 2 Февруари, 2010 Там съм тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #224 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) На тези клипчета като гледам са бутали настройките на играта. Пишат се в конзолата. Вече съм ги забравил какви бяха(защото не съм ги ползвал). ОБАЧе тези настройки повечето са забранени да се пипат по турнири. Играчите имат право да променят само част от тях. Едното са събиране на патроните беше _cl_нещо си (може и да се бъркам) , ама не го помня вече. Това бях го пробвал един път. С дезърта ставаше лудница. Само HS, друг wep просто не е нужно да си купуваш.Колега говориш пълни глупости такъв тип настройки не съществуват то направо си е аим как ще напишеш команда и ще бухаш само глави слез на земята А относно клипчето напълно нормално си е всяко оръжие има различен откат като схванеш на каде се движат патроните опитваш се да местиш мишката по същия начин в обратна посока и се получава не ти трябват нито хакове нито нищо Редактирано 2 Февруари, 2010 от MonzA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #225 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) Eй , и тука големи ПРО-та. MonzA, по скоро ти като не знаеш недей да приказваш. Вземи се поинтересувай малко пък тогава ми викай че съм се объркал. Нито знаеш какво е айм (съдя по глупостите които си писал), нито не си погледнал на клипчето за какво става дума. Ако се позагледаш малко ще забележиш че въобще не дърпа мерника в противоположна посока. И за тая команда явно не си прочел какво прави. Ти ако си ламер и 200 да напишеш няма да ти помогнат да уцелиш някой в каската. п.п. Мога да ти бухам САМО глави и без нищо да пиша Редактирано 2 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #226 Отговорено 2 Февруари, 2010 axaxaxxxaaxxxa . Колега "Monza", Терорягата е доста прав в случая , не говори глупости като не знаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #227 Отговорено 2 Февруари, 2010 примерно кам 11:30 тази вечер , може да го направим с парола Не е ли късно?То повечето играят до към 12:00.Предлагам към 21:00,или най-късно към 10:00(По това време си има доста хора) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #228 Отговорено 2 Февруари, 2010 хааахаха, Монза прав си в един терориста и това се нарича рецепта от кодове дето ги пишеш и бухаш глави , но те не важат във сервер-ите дето ги има в интернет амх мод-а си ги забранява самичък от гледна точка ако беше така те хората нямаше да са измислили хакове , ами щяха да си пишат кодовете и ще бухат само глави не съм тарсил във гоогле , но със сигурност са развивани над 1000 теми по тоя въпрос btw : според мен това си зависи от играча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #229 Отговорено 2 Февруари, 2010 Eй , и тука големи ПРО-та. MonzA, по скоро ти като не знаеш недей да приказваш. Вземи се поинтересувай малко пък тогава ми викай че съм се объркал. Нито знаеш какво е айм (съдя по глупостите които си писал), нито не си погледнал на клипчето за какво става дума. Ако се позагледаш малко ще забележиш че въобще не дърпа мерника в противоположна посока. И за тая команда явно не си прочел какво прави. Ти ако си ламер и 200 да напишеш няма да ти помогнат да уцелиш някой в каската. п.п. Мога да ти бухам САМО глави и без нищо да пиша хахаха аве пич 1во не ми казвай какво и как да приказвам Вероятно не знам какво е АИМ ти явно си поредния "ВСЕЗНАЙКО" който може и разбира всичко и е компетентен по всичко и играеш цс още от като съм ходил прав под масата и тази игра ти е позната като 5те ти пръста и си най-добрия от всички тук.Познах нали? Няма смисъл да се впускам в подробности през малкото ми опит от общуване с хора като теб съм разбрал,че каквото и да напиша както и да ти го кажа ефекта ще е никакъв.Айде със здраве ПРО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #230 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) Явно не понасяш някой да те затапва. Споко има и такива хора не си виновен ти. Ако прочетеш поста на darkstar ще забележиш че знам горе долу за какво приказвам . Сега обаче разбирам че АМХ ги забранява тези работи. Командите дето се пишат прсто улесняват играта и стрелбата. Лъжеш се че ако ги напишеш ще играят вместо теб. Това няма нищо общо с хак. Това че ти не знаеш какво пишеш не обвинявай другите че са "ВСЕЗНАЙКОВЦИ" п.п. Нито съм "най-добрия", нито съм играл когато съм минавал прав под масата (просто комповете се появиха доста след това). Редактирано 2 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #231 Отговорено 2 Февруари, 2010 ама ти много яко си ме затапил браво все едно аз да ти кажа че незнаеш какво е ДВГ това затапване ли ще го наречеш?Има още да поработиш върху речника си за да достигнеш това което си мислиш че си И междодругото видях те днес кво си ПРО влезе набих ти 2 глави и лефтна ГГ все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #232 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) И междодругото видях те днес кво си ПРО влезе набих ти 2 глави и лефтна ГГ все пак Само да ти кажа че ходя на работа и днеска не съм влизал. Явно ПАК си се объркал Довечера влез докато съм там и ме наказвай колкото искаш п.п. може да си пуснеш и някое хакче че да ми е по интересно . п.п.п. MonzA, нищо няма да покажа, освен че си се объркал че това днеска съм бил аз. И да си спестиш смешните изказвания че си ми набил 2 ХС и съм излязъл (защото това са си празни приказки). И аз играя да си губя времето (когато е масака за 5в5 е друго вече ). Доста често ме мързи и се лигава. Тогава доста ме гърмят ама не ми дреме (и не лефтвам ) Само не разбрах защо се издразни така ? Редактирано 2 Февруари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #233 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колега MonzA това не беше teror1sta а някакъв си друг теротист айде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #234 Отговорено 2 Февруари, 2010 И като ме спукаш ще покажеш колко си велик ли много яки цели имаш За разлика от теб играя играта просто за удоволствие и колкото да си убия времето.Чесно казано не виждам никакъв смисъл да се нападаме и да спорим повече ти си занеш твоето аз моето всичко хубаво и със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #235 Отговорено 2 Февруари, 2010 Днеска към 21:00 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #236 Отговорено 2 Февруари, 2010 аз съм във ваканция така ,че ми е все едно иначе съм ЗА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #237 Отговорено 2 Февруари, 2010 А пък аз знаете ли какво викам.Да спрете да се карате,че да може да я има темата по дълго(Ако ме разбрахте какво исках да кажа)! Днеска към 21:00 ? Съгласен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #238 Отговорено 2 Февруари, 2010 голям смях :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #239 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) На тебе ти е смешно на мене ми са реве. Бързо у сървъра да баннеш Ivo_vr(Jedai Hack) Редактирано 2 Февруари, 2010 от Valio_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #240 Отговорено 2 Февруари, 2010 айде малко да поиграем бе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове