Jump to content
Sign in to follow this  
alek7000

как се сменя поленов филтър на акорд купе 99год ?

Recommended Posts

Здравейте ! От скоро имам акорд купе 99г. Днес реших да си сменя поленовия филтър, обаче ударих на камък - незнам каде е. :o Търсих по форума обаче намирам указания само за сивик. Може ли някой да ми каже каде се намира и как се сменя преди да си разфасовам колата ? :) Предварително благодаря !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако има такъв трябва да е някъде зад жабката. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

точно под жабката е , сваля се кората , но внимавай че има скито винтче от ляво да не я напънеш ,жабката също е добре да свалиш , има една гредичка държи се на 10-ки болтчета , и готово :D да знаеш само че са 2 броя филтрите не е един голям в отделни рамки са ,ако нещо не ти е ясно обади се , моя вече 2 пъти съм го сменял :D макс. 1час ти стига за цялата операция

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодаря за бързите отговори на "DjSprite" и "sebulba". Оправих се :) . Снимки в случай някой друг да се интересува в бъдеще как се сменят поленовите филтри:http://img121.imageshack.us/img121/7523/001ofk.jpghttp://img62.imageshack.us/img62/6436/002xy.jpghttp://img41.imageshack.us/img41/9392/003jk.jpghttp://img121.imageshack.us/img121/9080/004zp.jpghttp://img62.imageshack.us/img62/848/005bi.jpgПри поставянето на новите филтри да се гледа посоката на въздушната струя. (при мен е обозначено със стрелкички и пише "air flow".Дано съм бил полезен.Успех!

Edited by alek7000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×