Jump to content
Relax

Хонда Сивик Аеродек

Recommended Posts

Здравейте ! Нов съм във форума ,но се надявам скоро да стана горд собственик на Хонда Сивик Аеродек! Изкам да ви попитам - Каде са слабите места на този модел на Хонда ? Има ли изобщо такива ? Досега съм карал само немски автомобили и затова незнам каде точно да гледам (знам за темата какво да гледаме ,когато копуваме автомобил)! Предварително благодаря !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като цяло много добра кола слаби места гумените тампони отзад на носачите каретата и често им увисват таваните(това е заради прането им прди да ги продадат)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми даде кординати на сервиз на Хонда в София (тъй като колата е там)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе хора изчерпахте ли се :) Ако са само едни карета и тампони - бял кахър :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами толкова колега :) За повече виж някоя друга марка :) При взимане на коли от разни търгаши винаги може да излезе нещо. Но като цяло това са им ядовете :) А да и предни амортисьори !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То за нашите пътища според мен това са абсолютно нормални повреди ! Да не говорим че повечето хора предпочитат да си ремонтират автомобилите с не-оригинални части (защото са по евтини). Брат ми (Involver) кара сивик 6-та генерация 97г. и е много доволен -до момента е сменил едни задни тампони..... така че нанадявам се скоро да стана и аз член на Хонда Фен Клуб :)

Редактирано от Relax

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за координати - погледни "Сервизи и магазини"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преи 3г. купихме такава на един приятел.Още не е сменял нищо по нея.Само я хвали.Иключвам забележката към разлепящите се тапицерии на вратите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...