Relax 3 #1 Публикувано 15 Януари, 2010 Здравейте ! Нов съм във форума ,но се надявам скоро да стана горд собственик на Хонда Сивик Аеродек! Изкам да ви попитам - Каде са слабите места на този модел на Хонда ? Има ли изобщо такива ? Досега съм карал само немски автомобили и затова незнам каде точно да гледам (знам за темата какво да гледаме ,когато копуваме автомобил)! Предварително благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #2 Отговорено 15 Януари, 2010 като цяло много добра кола слаби места гумените тампони отзад на носачите каретата и често им увисват таваните(това е заради прането им прди да ги продадат) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #3 Отговорено 15 Януари, 2010 Някой може ли да ми даде кординати на сервиз на Хонда в София (тъй като колата е там)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #4 Отговорено 18 Януари, 2010 Добре бе хора изчерпахте ли се Ако са само едни карета и тампони - бял кахър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 18 Януари, 2010 Ами толкова колега За повече виж някоя друга марка При взимане на коли от разни търгаши винаги може да излезе нещо. Но като цяло това са им ядовете А да и предни амортисьори ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Relax 3 #6 Отговорено 18 Януари, 2010 (Редактирано) То за нашите пътища според мен това са абсолютно нормални повреди ! Да не говорим че повечето хора предпочитат да си ремонтират автомобилите с не-оригинални части (защото са по евтини). Брат ми (Involver) кара сивик 6-та генерация 97г. и е много доволен -до момента е сменил едни задни тампони..... така че нанадявам се скоро да стана и аз член на Хонда Фен Клуб Редактирано 18 Януари, 2010 от Relax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #7 Отговорено 18 Януари, 2010 за координати - погледни "Сервизи и магазини" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 18 Януари, 2010 Преи 3г. купихме такава на един приятел.Още не е сменял нищо по нея.Само я хвали.Иключвам забележката към разлепящите се тапицерии на вратите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове