Jump to content
respawn

Въпрос за Ск. кутия

Recommended Posts

Здравей те! Разбрах че кутиите на ЦРХ и Кончерто с двигатели д16а8-9 и д16з5 са с различно закрепване но карантиите вътре същитите ли са или различни. Мисълта ми е следната деференциала ми е прецакан и ако мога да намеря от някой , който му е счупена или продава на части кутия да взема само деференциала и от кои кутий ще пасне ? Поздрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та ти можеш да си намериш каквато и да е кутия от сивик4/црх2 със 1.3/4/5/6 двигатели - щом са с жило, карантиите им са еднакви, хората правят разни хибриди даже ... потърси из форума имаше 4та ген д15б2 на части, мисля че на колегата Крелион и го попитай за цялата кутия или само диференциал. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхм значи карантиите са един и същи вътре, но реших да взема цяла кутия да не се занимавам да сабирам от няколко една, защотото моята е много зле лагерите са за смяна има изронени зъби на скоростите и деференцияла е разбит тотално. Но имам един въпрос моята кутия е П7 - 1122810 , числата след п7 какво означават предлагат ми една която е П7 - 3020253 и искам да разбера дали е къса или по дълга от моята. Поздрави !

Редактирано от respawn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли за какво са тези цифри след П7-

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По тея цифри не мож познаеш нищо колко е дълго, трябва да си абсолютно убеден от какъв двигател е свалена предлаганата ти кутия. Да не стане като с колегата Терориста, на който му бяха пратили една "уж" за такава от д16 dohc а то се оказа от д15ка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а на д15-ка от сивик 4ген. с жило ли е и пак П7 ли е? Мисълта ми и на мен да не ми набутат кутия от д15 уж ,че е П7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поправка. :)Карантиите са едни и същи, но диференциала на двувалките е друг, ако ти съвпадат лапите с тези на въпросната д15 кутия и я взимаш няма да е зле и каретата да смениш с такива от едновал ако мислиш да я караш. :D Отговор : да, на д15ка от 4ген е с жило, но е по-дълга и кофти наредена от твоята, шси умориш двигателя. :D

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за отговорите, темата може да се затваря. Поздрави живи и здрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Числата от заде са сериен номер.Въпроса е обаче е дали това е модела на кутията???Защото поне на автоматичните е в тази форма: ХХХХ-ХХХХХХХХХХХХХХКато първите 4ри Х са модел другото е серивн номер.Търси някаде лепенка с такъв формат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя номер на кутията ми е този П7 - 1122810, други формати като споменатия от теб нямам по кутията п.с. не е автомат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...