TEHKO 49 #1 Публикувано 10 Януари, 2010 такаа проблема ми е от много отдавна ама някога се оправя ... паля колата студена и държи 2000оборота .. по нататъка падат с по 200-300оборота след като загрее и най интересното е че при достигане на оптималната температура и когато оставя колата на обороти не пада под 1200!? даже ми се е случвало когато падне на 1000-900 като подам газ примерно до 2000оборота стрелката слиза до 1500 и така си работи ... не мисля че е нормално даже ми се е случвало след 50-60км каране влизам в града оборотите пак са над 1000 някой да помогне аз мисля че е от това стъпково моторче .. нямам толкова консуматори че постоянно да зарежда .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 10 Януари, 2010 кажи какъв беше двигателя че забравяме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #3 Отговорено 10 Януари, 2010 На първо четене се сещам за две възможни причини:1. TPS - сензора подава грешна информация за положението на дроселовата клапа2. Стъпковото моторче засяда (извади го и го почисти) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #4 Отговорено 10 Януари, 2010 3. Жилото на газта или дроселната клапа заяждат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 10 Януари, 2010 4. няма стъпково моторче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 10 Януари, 2010 d15b2 как няма стъпково моторче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 10 Януари, 2010 ами не знам Питайте тези от Хонда , защо не са сложили. по темата: огледай да не да имаш скъсан вакум и да си смуче въздух от там. Защото така описания проблем доста наподобява приток на въздух от където не трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #8 Отговорено 11 Януари, 2010 една лека снимчица да видя кои маркучи трябва да гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eskinazi 1 #9 Отговорено 12 Януари, 2010 значе 1но приятелче имаше същия проблем на vtec-e оказа се ламда сонда незнам за твоя пробвай да я откачиш и виж дали ще ти играят оборотите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #10 Отговорено 12 Януари, 2010 дайте някоя снимка да видя кое трябва да махна че да разбера незнам мн мн по двигателя работите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #11 Отговорено 12 Януари, 2010 предложенията на терориста ми изглеждат най достоверни, ама първо почисти дросела и клапана за празния ход А за вакумите, поразгледай маркучите който влиза/излизат от всмукателния колектор, дърпай, сучи и ако оборотите мръднат докато дърпаш се средоточи на този маркуч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове