Jump to content
rollin

капе вода от тавана Prelude 4th. Gen.

Recommended Posts

Когато вали дъжд от тавана някаде ми прокапва вода...Капе отзаде някаде зад плафона дето свършва люка.Има ли някакви канали за изтичане на водата на самия люк които да са запушени или?Някакви идеи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно са ти затлачени тръбичките, които отвеждат водата от люка извън купето. Дори ми се е случвало на предишни коли при заварки да се разтопят и деформират, така че пак се получава същият ефект. Ако не ме лъже паметта, в багажника под мястото на крика излиза един по - дебел маркуч, през който се отича люка. Ако легнеш под бронята на колата ще видиш къде излиза от купето, но за всеки случай погледни и от другата страна, да не би да греша.

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

задължително утре ще погледнаМерси за съвета :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В спомените си за маркучите, които излизат в двете страни на багажника май се бъркам с 3ген. Ако е така и съм те дезинформирал - извинявай. Така или иначе, търси отточните канали.

Редактирано от ZAPPA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом има люк, има и маркучи(най-вероятно 4 броя). изчисти и мизерията , която със сигурност се е събрала покрай всички релси и пр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това може да ти е от полза:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска разглобих част от тавана за да стигна до маркучите...

Уж ги поотпуших, ама да видим...то май само единия беше леко запушен

Ето малко снимки от телефона

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

До предните не можах да стигна, това са двата задни.

Редактирано от rollin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

явно проблема е другаде.... пак прокапа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ако си решил проблема с теча на водата помогни ми как защото и на мен ми капи от същото място.мисля че е от пръскалката но не съм сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма и да го реши. Проблема Ролин се решава не от тези маркучи, защото мръсотия там трудно може да отиде. Сваляш корите в багажника и до антената ще напипаш къде маркуча от шибедаха ти влиза в един по-дебел който е хванат за купето. Изваждаш маркуча на шибедаха и с една дебела тел изчистваш маркуча който е хванат до антената. Там е проблема, а не в тези отгоре. Това го казвам, защото и аз като теб си разколачвах тавана, но уви. След това се прехвърляш от дясно. Дано съм помогнал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...