Essential 9 #1 Публикувано 9 Януари, 2010 Здравейте колеги, някой може ли да ме насочи къде в София могат да ми изработят фланец и гарнитури ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #2 Отговорено 9 Януари, 2010 И по - скоро съвет за добър фрезист, който си разбира от работата. Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #3 Отговорено 10 Януари, 2010 И по - скоро съвет за добър фрезист, който си разбира от работата. Благодаря !Не ти трябва фрезист ,а газорез или лазер !Какъв фланец по-конкретно ти трябва? За турбината или за към аспуха, а може би и двата?На газореза се плаща на см. изрязване, един фланец излиза между 10 -20 лв. с материала, от 10мм. ламарина!Ако не намериш нещо конкретно там из София, пиши лично ,ще ти направим! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 31 Януари, 2010 газорезката не може да докара добра точност на малките отвори, така че не е вариантако в отворите няма да се заварява, а ще се прави челно, плазмата също е вариант, но най-добрия вариант си остава водоструйката защото малко лазери наоколо могат да режат над 10мм качествено, особенно неръждавейка ... ако имаш чертеж и още не си решил проблема имаше две фирми, чиито услуги съм ползвал и са свършили работа, но трябва да потърся имената ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #5 Отговорено 1 Февруари, 2010 (Редактирано) Пиши на лични, за тия детайли сме оборудвани Редактирано 1 Февруари, 2010 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове