nestleman 0 #1 Публикувано 8 Януари, 2010 (Редактирано) Здравейте, току що се регистрирах воден от надеждата за полезен съвет от ваша страна.Карам служебна Хонда HRV от която съм много доволен като автомобил. Това ме подведе и към моето питане към вас! Пред покупка съм на семеен автомобил, а мой приятел ми се похволи с CRV 1999г 2.0iЗамислих и се порових и мобилето, за да видя как вървят цените на този модел. Изключвам "англичанките" и директно на въпроса:Препъръчвате ли ми този модел и по точно някоя конфигурация.Ще ви бъда наистина много благодарен за съветите Редактирано 8 Януари, 2010 от nestleman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #2 Отговорено 8 Януари, 2010 Използвай търсачката. А иначе - правилен избор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nestleman 0 #3 Отговорено 8 Януари, 2010 И аз бих ти го казал ако беше във форума на Рено !!! , но искам свежо мнение, един вид дискусия в която мога да попитам за различни неща.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #4 Отговорено 8 Януари, 2010 Добре дошъл във Хонда форума.Насочил си се към добри модели и ЦРВ и ХРВ са малки Сувчета по-проходими от обикновенна кола,но далеч от тежки офроуд възможности.За сметка на това доста икономични и здрави.Която и от двете да си купиш няма да збъркаш.Разбирасе и двете коли си имат и слаби места(например задния диференциял),но все пак купуваш 10 годишен автомобил,а не от завода и и трябва да се пипне тук там за да е всичко ОК.Няма да съжаляваш в никакъв случай Хонда е магия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 8 Януари, 2010 Колега,добре си се насочил.Както казаха колегите който и от 2та модела да си вземеш няма да сбъркаш,но за семеен автомобил също ти препоръчвам Акорд,но повечето са английски.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nestleman 0 #6 Отговорено 10 Януари, 2010 Колега,добре си се насочил.Както казаха колегите който и от 2та модела да си вземеш няма да сбъркаш,но за семеен автомобил също ти препоръчвам Акорд,но повечето са английски.УспехЗдравей колега, както и ти така и мой приятел ми препоръча Акорд 2000-2002г. 1.8VTEC. Каза ми, че автомобила е достатъчно широк и комфортен за семеен автомобил (не съм се качвал до сега в такъв)Ровейки се в автопазарите намерих нещо за което явно ми говори и той (http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11262116130584247&f1=details)Определено ме грабна като визия, пък и се включва в бюджета ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #7 Отговорено 10 Януари, 2010 Много добре изглежда,дори и разхода е по малък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове