Jump to content
nestleman

Съвет за покупка

Recommended Posts

Здравейте, току що се регистрирах воден от надеждата за полезен съвет от ваша страна.Карам служебна Хонда HRV от която съм много доволен като автомобил. Това ме подведе и към моето питане към вас! Пред покупка съм на семеен автомобил, а мой приятел ми се похволи с CRV 1999г 2.0iЗамислих и се порових и мобилето, за да видя как вървят цените на този модел. Изключвам "англичанките" и директно на въпроса:Препъръчвате ли ми този модел и по точно някоя конфигурация.Ще ви бъда наистина много благодарен за съветите

Редактирано от nestleman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Използвай търсачката. А иначе - правилен избор!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бих ти го казал ако беше във форума на Рено !!! , но искам свежо мнение, един вид дискусия в която мога да попитам за различни неща.Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл във Хонда форума.Насочил си се към добри модели и ЦРВ и ХРВ са малки Сувчета по-проходими от обикновенна кола,но далеч от тежки офроуд възможности.За сметка на това доста икономични и здрави.Която и от двете да си купиш няма да збъркаш.Разбирасе и двете коли си имат и слаби места(например задния диференциял),но все пак купуваш 10 годишен автомобил,а не от завода и и трябва да се пипне тук там за да е всичко ОК.Няма да съжаляваш в никакъв случай Хонда е магия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,добре си се насочил.Както казаха колегите който и от 2та модела да си вземеш няма да сбъркаш,но за семеен автомобил също ти препоръчвам Акорд,но повечето са английски.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,добре си се насочил.Както казаха колегите който и от 2та модела да си вземеш няма да сбъркаш,но за семеен автомобил също ти препоръчвам Акорд,но повечето са английски.Успех

Здравей колега, както и ти така и мой приятел ми препоръча Акорд 2000-2002г. 1.8VTEC. Каза ми, че автомобила е достатъчно широк и комфортен за семеен автомобил (не съм се качвал до сега в такъв)Ровейки се в автопазарите намерих нещо за което явно ми говори и той (http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11262116130584247&f1=details)Определено ме грабна като визия, пък и се включва в бюджета ми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре изглежда,дори и разхода е по малък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...