Jump to content
Dimteam

Странно поведение при палене.

Recommended Posts

От седмица някаде Акордчето като пали и се чува един силен звук като от яка детонация и за секунда се разтриса предницата. Може би след като е загряла и запаля пак се чува но по-слабо. Случвало ми се е и преди на Сивика ма не всеки път ставаше при него. Понякода даже ми се струва че някак двигатела няма мощност. Натискам педала ама много бавно реагира. Докато друг път дори и на 2К оборота колата си се усеща как си набира стабилно. Дали аз си внушавам нещо или наистина има някакъв проблем. Даите идей какво да проверя и на къде да се насоча?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си кабелите и свещите.Кажи какво е станало - от там ще го мислим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свещите са чисто нови на има няма 1000км. Denso IK20. А кабелите съм ги гледал на тъмно няма искрички. Някаква другя идея как да ги проверя дали са ок?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свалят се всички кабели и с мултицет се мери съпротивлението (сондите се слагат на клемите в двата края). За моите кабели бих могъл да ти дам какво е нормалното съпротивление, но за Акорда не знам дали са същите кабели със същите стойности.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега за съвета! Сега остава само някои да каже и какво трябва да е съпротивлението за да знам дали е в норма. И евентуално да препоръчате някакви кабели които да са хубави и не много скъпи защото за Сивика поръчвах през Бултрако оригинални и излезнаха 280лв. Аз си мисля за Denso примерно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...