1van 0 #1 Публикувано 6 Януари, 2010 Здравейте колеги!Може и да се повтарям,ама не можах да намеря тема за това,което ме интересува!Карам английски Сивик след фейслифта,но нещо не ми харесват как светят фаровете,та от доста време съм решил да ги сменям,но четох из форума че ксеноните без лупа заслепяват.Последно един колега продава от този вид http://www.bktuning.net/Photos/Xenon/proje...ixenonoptic.jpg които може би се доближават до оригиналните и той каза,че светлината я правели в една равнина!Но за да се монтират трябва да се разглобява фара,и според мен ако се сложи такъв ксенон,рефлектора ще остане излишен.Някой ако има поглед над нещата или мнение,нека го сподели. )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 6 Януари, 2010 Не си ползвал търсачката колега. Едно примерно решение цък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #3 Отговорено 6 Януари, 2010 позвах,ама нали знаеш има си цака какво да напишеш,пък аз ..... с търсенето съм малко зле!мерси колега.но пак нещо ме притеснява.ти казваш че си изрязвал за да сложеш тези прожектори,или аз не съм разбрал!в този сайт който съм посочил са готови,като цял блок са!и се чудя дали ще трябва да пак да се изрязва? пък ти и доста пари си вложил,а тези които аз мисля да взема са 220 кинта всичкото,и евентуално качеството ще е по различно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове