dulgia83 0 #1 Публикувано 5 Януари, 2010 Вижте!Примерно сега трябва да сменявам накрайник на рейката и просто искам да ми кажете кой фирми да търся защото намерих и по 13лв ама кой знае колко ще кара.Горе долу качествени части да знам занапред,защото един хвали тази,друг онази,трети-трета и така.Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #2 Отговорено 11 Януари, 2010 Чул съм, че АСМЕТАЛ(турски) са били доста читави, но още не съм ги пробвал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #3 Отговорено 12 Януари, 2010 555 на MOOG за мен това е шарнира..... слагал съм и на Delphi но определено не са с това качество...... мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #4 Отговорено 16 Януари, 2010 Цена качесто слагаш и збравяш Ас метал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #5 Отговорено 17 Януари, 2010 555 Това е истината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #6 Отговорено 18 Януари, 2010 555 на MOOG за мен това е шарнира..... слагал съм и на Delphi но определено не са с това качество...... мое мнение Къде в София има такива и е сигурно,че са оригинални?Иначе и аз съм ползвал АС Метал и са бомба, но за Прелюд-а едва ли ще имат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове