kras3n 5 #1 Публикувано 5 Януари, 2010 Интересува ме,къде се намира представителството на Хонда,за град Варна,защото искам да си купя едни части и искам да са оригиналните,ако някой знае нека да обясни,ще съм му много благодарен.Само знам,че е някъде по пътя за виница,но нищо повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #2 Отговорено 5 Януари, 2010 (Редактирано) Интересува ме,къде се намира представителството на Хонда,за град Варна,защото искам да си купя едни части и искам да са оригиналните,ако някой знае нека да обясни,ще съм му много благодарен.Само знам,че е някъде по пътя за виница,но нищо повече.Привет! Представителството във Варна е: Карада ООД Варна, ул. Дружба 24, тел.: (+359 52) 320 355, факс: (+359 52) 320 155, e-mail: office@honda-varna.com www.honda-varna.com Разгледай сайта им ! В него има карта на разположението на Хонда Варна ! Ако имаш нужда от техния сервиз, пак трябва да се обадиш във представителството и те се свързват с колегите си от сервиза, който се намира по пътя вдясно за с. Кичево ! Поздрави ! Редактирано 5 Януари, 2010 от zikofb Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3 Отговорено 5 Януари, 2010 (Редактирано) Ако е това което си мисля е точно по пътя за Виница.Минаваш спортна зала или стадион черно море ли беше посока Виница,на кръстовището преди ст.Варна правиш обратен завой и ще го видиш,а ако се спуснеш от Виница посока центара минаваш ст.Варна който ти е в ляво и малко по-напред ще го видиш в дясно. Дано съм помогнал,че както го обясних. :D Видях,че вече са ме изпреварили. Редактирано 5 Януари, 2010 от Crazy job Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #4 Отговорено 5 Януари, 2010 Благодаря ви много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #5 Отговорено 5 Януари, 2010 Сервиза не работи ли само с гаранционни коли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #6 Отговорено 5 Януари, 2010 Сервиза не работи ли само с гаранционни коли ?Ето извадка от сайта на Хонда Варна /www.honda-varna.com/ от Раздел "За собственици - сервизни услуги": "........... Сервизът е на Ваше разположение 6 дни в седмицата и специално обучен сервизен екип се грижи за автомобилите Honda, независимо от това на колко години са те. Работно време на сервиза: понеделник - петък: 09.00 - 19.00 ч. събота: 10.00 - 14.30 ч. неделя: почивен ден Карада ООД Варна, ул. Дружба 24, тел.: (+359 52) 320 355, факс: (+359 52) 320 155, e-mail: service@honda-varna.com Сервизът работи с предварително записване, което може да стане на телефон 052/320355 ..........". Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 5 Януари, 2010 .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #8 Отговорено 6 Януари, 2010 Аз го намерих още взера,но мерси все пак.Отиход поръчах си частите и сега ги чакам,но по-късно след 1час ме блъснаха и сега ще видим какво ще правя предницата е смляна от ляво.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dikra 1 #9 Отговорено 11 Декември, 2013 Вече има ново представителство на Хонда в Варна да знаете http://www.honda.bg/contacts.php?id=6 ако съм бил полезен на някой ......... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове