Jump to content
Guest necentrovaniq

амортесиори-от къде?

Recommended Posts

Guest necentrovaniq

Колеги,Честита коледа.Може ли да ме орентирате за магазини или сервизи за читави амортесиори?Търсих из нета,но май още съм препил :D .искам колицата да си запази добрата возия (ма8).Приемам всякакви идей,че от 20 хил съм с изпуснали и не си е работа...... :):D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

никой ли не знае-баси хората :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За много години клега.Отиваш в ТЕХ-КО там има MONRO. В АУТО-ХЕЛП има делфи и билщаин.В АУТО+ има КАЯБА.Отиваш питаш харева ти цената и взимаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

А някакви римерни цени и/или координати?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми братле незнам аз не пазарувам че моята не се чупи.Е базикам се няма такава.Сигурно тази дето не се кара само не се чупи.Ето един магазин много хвален обаче лично аз не съм ходил още ама виж го.http://www.japanparts-bg.com/P.S.Можеш да изпращаш запитване по и-мейла да видиш дали има частта.Ако искаш да ти вози меко ти препорчвам маслени защото газовите возят твърдо,но пък са по устойчиви.Незнам братле моята вози много твърдо имам чувството че мойте са блокирали а не са защото като я натисна си се клати,не са изпуснали де ства въпрос че си мърда,не са блокирали.Незнам що така дееба,чувал съм че всички така си возят,и като мина през най малката дупка имам чувството че ше ми изпадне волана.

Редактирано от dulgia83

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...