Jump to content
harabijta

багажника на седана 5 ген

Recommended Posts

Напоследък забелязах че багажника ми е мокър и почнах да търся от къде тече.Много се изненадъх обаче когато разбрах че не тече ами си кондензира от всякъде.При по студено време всички тенекии по багажника кондензират и произвеждат едно доста голямо количество вода.Изкам да помоля колегите със седаните да ми качат снимки на багажник със всички кори по него че моите липсват и не знам къде има и къде не.Ако някои е правил допълнителна изолация или има идея с какво може да се направи ще съм благодарен да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно, ако произвежда вода можеш да си я събираш в бутилки :)Шегата на страна, няма как да се произвежда тази вода от нищото. Най-добре свали корите на багажника и огледаи за дупки. Моя багажник и тои "произвеждаше" вода, и се оказа че е слагано газово и дупките са оставени безхаберно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дупки няма а конденза става по капака и левия калник но те нямат кори защото някои е сметнал че може и без тях.На калника знам че трябва да има кора(мокет)но не знам трябва ли да има на капака и под него,за това моля за снимки да видя какво представляват и ако ги има да си ги взема.Друг въпрос е с какво могат да се изолират ламарините допълнително.Мисля си дали няма да стане с подложка за паркет?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен багажника се пълни с вода видимо без причина. Но забелязох че тече вода по задния колан (не мястото на шофьора другото), което е още по изненадващо понеже няма видими причина да е от там. Забелязвам че има леки цепнатини под лайсните на тавана и се чудя дали може да е от тях. Така че като че ли проблема идва отгоре не отдолу, поне в моя случай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...