70nK@7@ 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2009 къде в софия има морга в която мога да открия калник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #2 Отговорено 28 Декември, 2009 При Мосю Бриколаж в Люлин (1) има морга, и има японски хеч пета сребрист приятелю.Виждам го всеки ден защото е Хонда и ми се набива в очите.Моргата е от лявата страна на Шел ако идваш от София.Дано съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igmhonda 0 #3 Отговорено 17 Януари, 2010 При Мосю Бриколаж в Люлин (1) има морга, и има японски хеч пета сребрист приятелю.Виждам го всеки ден защото е Хонда и ми се набива в очите.Моргата е от лявата страна на Шел ако идваш от София.Дано съм помогнал !!!И на мен ми се набива на очи тази красавица !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #4 Отговорено 17 Януари, 2010 В тая морга не познават цените,иначе сме зели това онова от сребърната дама !!! Въпросната морга обикновенно искат цена за нещо колкото струва оригинално ново и няма пазарлък,в повечето случаи си намирам частите около 3 пъти по евтино! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #5 Отговорено 17 Януари, 2010 Виж тук най-горе има 3 морги ,избираш си и получаваш това което търсиш. Само дето не е в София ,но има куруери. http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
70nK@7@ 0 #6 Отговорено 4 Февруари, 2010 И на мен ми казаха ,че това е най-скъпата морга в люлин ,но аз останах доволен(калник60лв с пазарлъка)кора за багажника 30лв....замалко и да взема 2 хубави колони елипси за почти никакви пари,но нямах в мене.....Просто хората не бяха чували за "ланзар опти 6/9".....Лично аз съм доволен от тях...звъня предварително питам....ако не ме устроива се пазаря и ако искат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Br0a 0 #7 Отговорено 30 Април, 2013 A някакви контакти на тази Люлинската морга имате ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове