rEsPeCtiVe 148 #1 Публикувано 21 Декември, 2009 Някои може ли да ми каже или по точно да ми предложи ква паста трябва да пробвам,дали ще ги позаличи..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkoto 7 #2 Отговорено 21 Декември, 2009 Паста за зъби, ама най-обикновена без разни гранули вътре, вълнен парцал и яко търкане. По-повърхностните драскотини ги премахва, но ако са некви дълбоки или имаш люспи от камъчета нищо не помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #3 Отговорено 22 Декември, 2009 Ако са много дълбоки има вероятност при наште дупки да стане пукнатина,а след това да се напука стъклото.Имай го предвид!Иначе ново стъкло = 110-130 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #4 Отговорено 22 Декември, 2009 В Пловдив има човек който се занимава точно с премахване на такива драскотини и лепен на автостъкла.Някъде му имах визитка ако някой се интересува ще дам координати.На старото ми Ауди доста успешно почисти драскотина на предното стъкло придобита от фалшиви чистачки.Някъде около 8-10 лв. ми взе за драскотина към 15см. дълга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #5 Отговорено 22 Декември, 2009 Бий му един камък и ходи при КОБРА-та за ново.Разликата с новото стъкло през нощта е......Нали имаш каско? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове