Нимрод 265 #1 Публикувано 18 Декември, 2009 (Редактирано) Кой смята да посети утрешното събитие Редактирано 18 Декември, 2009 от EGocentric Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #2 Отговорено 18 Декември, 2009 Аз съм там, макар че има малка вероятност (много малка) да е само награждаване ако обстановката със снега много се влоши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #3 Отговорено 19 Декември, 2009 Лъжеш гадино. Колата ти е там, но за час и половина не успях да те видя около пистата. Повече не издържах, че съм на работа и облеклото ми не е достатъчно дебело. Ако не ми се отчупят замръзналите пръсти на краката след работа ще се облека и пак ще отида за финалите от 17:00 часа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 19 Декември, 2009 Аз минах точно за 30 мин час но ми стана студено и си тръгнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #5 Отговорено 19 Декември, 2009 Някой с впечатления от събитието? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 20 Декември, 2009 Миналата година беше голям купон останах от начало до карай беше много як купон но беше топло и приятно, даже имахме и представител на хонда Емил (1net) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове