Jump to content
scroll_lock

Продавам Сивик Dx Хечбек 5 ген 1993

Recommended Posts

Налага ми се спешно да напусна страната и продавам колата си, след 3 години вярна служба. Грижил съм се много за нея, поправяна е при Омбре, в Бултрако или от Дилян - Darcosi :D , познавам лично и предишния собтвеник, който също много я подържаше. Единственият проблем който има в момента е предното окачване, но нямам време да го оправя преди заминаването, затова пък мисля, че я продавам на разумна цена, съобразена с тази забележка. Ще постна и снимки до няколко дена, но външно няма никакви съществени забележки, освен леко олющен лак тук там (боята е оригиналната) , както и леки ужулвания по бронята. Марка: HondaМодел: CivicДвигател: 1.5 DX 16VЦена: 2000 лв.Тип двигател: БензиновСкоростна кутия: РъчнаКатегория: ХечбекПробег: 215000 кмДата на производство: 1993 г.Цвят: ЧервенОсобености: 2(3) ВратиАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерСерво управлениеСтерео уредбаЦентр. заключванеЗа контакти - Марин - тел. 0899816960 , мейл : scroll_lock@abv.bg или тук във форумаБлагодаря!

Редактирано от scroll_lock

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Актуални снимки от преди няколко дни:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от scroll_lock

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като вече няколко човека се обадиха да питат за бартери- Не. Заминавам за чужбина, няма да се връщам и просто не ми трябва друга кола. Също не се и продава на части, защото нямам никакво време. Имам само 1 седмица тук. Колата вече е и с пълна застраховка за новата 2010 година. Все пак е бонус и няма да трябва да я плащате вие. Ако някой я иска може да се пробва да смъкне от цената още. Спешно е вече.1900!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля от сега нататък да звъните на телефон: 0894/037245 - Венци . Това е брат ми , който съм упълномощил да продава колата. Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е продадена, моля админите да изтрият обявата. Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...