Десислав Иванов 8 #1 Публикувано 14 Декември, 2009 От скоро лапмата на ръчната прави странни магартии, светва след 3k оборота. От какво може да се дължи това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 14 Декември, 2009 След 3к мотора влиза в силата си, защо ли ти свети лампата ??? П.П. Не е истина... П.П.П. Дали няма информация за тая лампа във форума - кой да търси ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 14 Декември, 2009 малко не схващам логиката след 3 К да светва ама ако не ти прави беля копчето на ръчната значи ти е намаляла спирачната течност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velkoto 7 #4 Отговорено 14 Декември, 2009 (Редактирано) Teror1sta е прав, долей си спирачна течност. На мен ми правеше същото, при по-рязко потегляне ми светваше лампата, но като долях спирачна течност се оправи. Редактирано 14 Декември, 2009 от velkoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 15 Декември, 2009 на стария форд така правеше ама там се беше отхлабило жилото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #6 Отговорено 15 Декември, 2009 Благодаря колеги, днес след работа ще видя нивото на спирачната течност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове