ivo_wrc 1 #1 Публикувано 14 Декември, 2009 Колеги извинявам се за глупавия въпрос но само ми кажете дали капак и фар от СЕДАН са съвместими със същите на Хечбек.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 14 Декември, 2009 за фара не съм сигурен, ама капаците са различни(почти 100%). все пак потърси, някой също беше пуснал тема скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #3 Отговорено 14 Декември, 2009 Капака е различен на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_wrc 1 #4 Отговорено 14 Декември, 2009 За капака ок логично е...но тъпия фар кво му е различното ... бахти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i4o 0 #5 Отговорено 15 Декември, 2009 повече от 1 см. е разликата и в калниците и в предния капак и извивката в предния край на капака е по различна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #6 Отговорено 15 Декември, 2009 Фаровете мисля че са еднакви..мигачите май не са...но капака гаранция е различен..хеч е едно към едно с купето..до предната врата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav1983 0 #7 Отговорено 15 Декември, 2009 Фаровете са едни и същи в капаците разликата е малка и ако нямаш друг избор не е трудно да се преправи капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове