Jump to content
Mr.OFF

Зъркелите на Ангеля

Recommended Posts

Здравей народе !

Има ли такъв младеж/ка , който е отварял "на Ангел очите" за 5г сивик хеч ?! И по-точно да е отварял лупите за къси светлини ?!

Има ли вътре пластина пред крушката , която да "контролира" снопа със светлина ??!

И говориме за този модел ...

Публикувано изображение

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че има. Поне през лупата или дупката на крушката се вижда че има. Дори е назъбена пластинката :)

Редактирано от vex

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги има на късите (то това им е разликата от дългите)! На по свестните фарове може да се върти за различните дирекции. Предполагам че за това питаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A някой гений да е пробвал да махне пластината за да види как свети без нея ??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам снимката и се хиля като пача...headlights for....HondO Civic...ебати продавачите.Рацер,няма ли да вадиш очите на насрещно движещите се коли като махнеш тия пластинки уе? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа, младеж :angry: Знаеш,че съм отварял ангелите на Х-а.Има пластина. Точно заради нея е така отрязан снопа светлина като си на къси.Аз мойте ги изпилих съвсем леко до дъгообразен профил.В резултат сега на къси имам леки изпъкнали дъги по-посока на движението,което дава малко по-добра осветеност напред т.е. не реже толкова рязко потока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно .. благодаря за отговорите момчета ! :( Пеца не си отварял моите нали ... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...