Mr.OFF 539 #1 Публикувано 14 Декември, 2009 Здравей народе ! Има ли такъв младеж/ка , който е отварял "на Ангел очите" за 5г сивик хеч ?! И по-точно да е отварял лупите за къси светлини ?! Има ли вътре пластина пред крушката , която да "контролира" снопа със светлина ??! И говориме за този модел ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 14 Декември, 2009 (Редактирано) Мисля, че има. Поне през лупата или дупката на крушката се вижда че има. Дори е назъбена пластинката Редактирано 14 Декември, 2009 от vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 14 Декември, 2009 Винаги има на късите (то това им е разликата от дългите)! На по свестните фарове може да се върти за различните дирекции. Предполагам че за това питаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 14 Декември, 2009 A някой гений да е пробвал да махне пластината за да види как свети без нея ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 14 Декември, 2009 Гледам снимката и се хиля като пача...headlights for....HondO Civic...ебати продавачите.Рацер,няма ли да вадиш очите на насрещно движещите се коли като махнеш тия пластинки уе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 14 Декември, 2009 Опа, младеж Знаеш,че съм отварял ангелите на Х-а.Има пластина. Точно заради нея е така отрязан снопа светлина като си на къси.Аз мойте ги изпилих съвсем леко до дъгообразен профил.В резултат сега на къси имам леки изпъкнали дъги по-посока на движението,което дава малко по-добра осветеност напред т.е. не реже толкова рязко потока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 14 Декември, 2009 Ясно .. благодаря за отговорите момчета ! Пеца не си отварял моите нали ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 14 Декември, 2009 Никога не е късно да ги отворим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове